Desplegament policial a Martorell i al Garraf contra el tràfic de drogues

804
Foto: Mossos d'Esquadra
Foto: Mossos d'Esquadra

Almenys una vintena de persones ha estat detinguda aquest matí en un dispositiu conjunt dels Mossos d’Esquadra i l’Agència Tributària en què s’han fet escorcolls a Martorell i a Vilanova i la Geltrú. Es tracta d’una operació, que encara està en marxa, contra el tràfic de drogues, especialment marihuana i cocaïna.

A primera hora del matí s’ha activat un dispositiu conjunt de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra i l’Agència Tributària, coordinat per Vigilància Duanera. Els detinguts són caps d’un clan familiar dedicat al tràfic de marihuana.

Per part dels Mossos hi han participat uns 200 agents que, a banda de les detencions, han fet diverses entrades i escorcolls en domicilis de les poblacions costaneres del Vendrell, Segur de Calafell i Vilanova i la Geltrú -al Garraf- i de Martorell, al Baix Llobregat.

L’operatiu posat en marxa aquest dimecres, a les 5.15h de la matinada, és la segona part del que es va desplegar a principis de mes en el barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat, en què es va desarticular un clan familiar que traficava amb marihuana. Es van decomissar milers de plantes de cànnabis en cultius en cases i es van detenir set persones.