Detinguda una treballadora domèstica per robar joies en domicilis de Martorell on treballava

3652
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat una dona de 24 anys, veïna de Martorell, com a presumpta autora de quatre delictes de furt a cases de la nostra població on hi havia treballat com a servei domèstic.

Un analista de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell va detectar una presumpta venda irregular d’una joia en un establiment de compravenda d’or a Sant Andreu de la Barca. Aquests tipus d’establiments estan obligats a mantenir un registre i comunicar a la policia les transaccions d’or que es realitzen. Els investigadors, gràcies a les inscripcions que contenia la joia, van aconseguir contactar amb la seva propietària qui va confirmar que no l’havia venuda.

Els mossos van poder esbrinar que la propietària de la joia tenia contractada, des de feia tres anys, una treballadora domèstica però que ja l’havia acomiadat en sospitar que li havia sostret diversos objectes. La víctima del furt es va adonar que no només li faltava la joia venuda, sinó també nou peces d’or del seu joier.

Foto: Mossos d'Esquadra

Els agents van localitzar una segona víctima i van constatar que també tenia contractada la mateixa treballadora domèstica, qui li havia sostret un rellotge d’or. A més van recercar altres possibles vendes de joies sostretes i van detectar una segona joia en un establiment de compravenda d’or en el municipi de Sant Feliu de Llobregat. Els agents van esbrinar que la dona investigada havia sostret joies de dos domicilis més de Martorell on treballava i les havia venut a establiments de compravenda d’or de Barcelona. El valor total de les joies sostretes podria ascendir a uns 20.000 euros. La majoria de les peces han estat retornades als seus propietaris.