Detingut i empresonat pels Mossos un individu que robava a domicilis de Martorell

396

El passat dissabte 22 d’agost va ingressar a la presó un veí de Martorell detingut pels Mossos d’Esquadra tres dies abans per un intent de robatori a un domicili de la població. La detenció es va produir gràcies a l’avís dels veïns de la zona, que van alertar els agents en veure que l’individu intentava accedir a un domicili manipulant-ne la finestra amb un ferro. Tenia antecedents i havia comès 7 robatoris amb anterioritat.

L’home, veí de Martorell i de 40 anys, es trobava en situació de llibertat provisional i gaudia del tercer grau penitenciari, després de passar un temps a la presó per antecedents policials amb la consumació de fins a 7 robatoris a domicilis del Baix Llobregat, 4 dels quals a Martorell i 3 a Sant Andreu de la Barca.

L’inspector de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de Martorell, Antoni Mestre, destacava el paper ciutadà en la detenció: “la col·laboració dels veïns, que van trucar al 112, va ser clau”. Mestre explicava quin era el modus operandi del lladre: “acostumava a actuar a cases i a llocs en els quals no hi hagués ningú. Buscava un accés fàcil per accedir a l’immoble i sostraure objectes i joies, que després canviava per diners en mercats de compravenda”.

El detingut va passar a disposició judicial el passat dissabte 22 d’agost, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó provisional.