Detingut un home de 51 anys per abusar sexualment de dues germanes de 6 i 9 a Martorell

617
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra

La Policia Nacional ha detingut un home de 51 anys per abusar sexualment de dues germanes de 6 i 9 anys. Les nenes van explicar els fets als serveis de protecció de menors del seu país, Noruega, que es van fer càrrec d’elles perquè no tenien recursos econòmics i pels problemes psicològics de la seva mare.

La policia va començar la investigació el juliol passat arran d’una denúncia que els va arribar des de Noruega. Les autoritats d’aquell país els notificaven que dues menors d’aquesta nacionalitat havien patit abusos sexuals fa dos anys al domicili de Martorell on residien per part de l’home que convivia amb la seva mare.

Les petites van explicar que havien patit agressions físiques per part de la mare, moltes relacionades amb ritus esotèrics, així com abusos sexuals per part de l’home, que després pagava diners a la mare.

La mare havia perdut la custòdia de les menors per falta de recursos, per diverses denúncies per irregularitats i per problemes psiquiàtrics.

La identificació del presumpte autor dels fets va ser complicada perquè la policia només disposava de la descripció física que havien fet les nenes, però va ajudar a la seva localització el fet que recordessin el camí des d’aquell immoble fins a l’estació de tren.

La policia ha arrestat el sospitós per un presumpte delicte d’abús sexual i un altre relacionat amb la prostitució, explotació sexual i corrupció de menors.