Detingut un home per tenir un arsenal d’armes al seu domicili de Martorell

1418
Policia Nacional
Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut un home que guardava 16 armes de foc i cartutxos de diferents calibres en el seu domicili de Martorell i que ha estat acusat dels delictes de dipòsit d’armes de guerra i de municions.

Segons ha informat la Direcció General de la Policia, en el registre del domicili de l’arrestat es van intervenir vuit armes curtes i vuit armes llargues, entre elles un fusell d’assalt automàtic, diversos dispositius silenciadors, visors telescòpics, diferents peces fonamentals, així com peces conversores capaces de transformar armes semiautomàtiques en automàtiques. A més, el detingut posseïa a casa seva un taller il·legal per modificar, transformar i convertir armes legals en il·legals.

L’operació va ser possible gràcies a la cooperació policial internacional després que els agents de la Policia Nacional analitzessin diferents informacions d’Europol. La investigació va permetre detectar que el detingut, que és titular de diverses llicències d’armes, havia estat adquirint dispositius per modificar el sistema de tret, transformant les armes curtes en pistoles metralladores capaces d’efectuar trets a ràfega. El detingut es feia amb aquestes peces conversores a través d’Internet i les introduïa al país a través d’enviaments de paqueteria postal.

La recerca ha estat dirigida pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Martorell (Barcelona) i realitzada per agents de la Comissaria General d’Informació, en col·laboració amb la Brigada Provincial d’Informació de Barcelona, segons informa l’agència EFE.