Detinguts a Martorell quatre homes quan anaven a cometre delictes contra el patrimoni

404

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra han detingut quatre homes amb antecedents, quan entraven a Martorell en un vehicle amb tota mena d’estris per cometre robatoris contra el patrimoni. Els fets van tenir lloc la matinada del 16 de novembre a l’avinguda Compte de Llobregat, mentre les patrulles efectuaven un control de seguretat a l’entrada de la població.

Els detinguts circulaven en dos vehicles quan, en advertir la presència del control policial, van començar a llençar els estris que portaven per la finestra (destrals, potes de cabra, llanternes, intercomunicadors de ràdio….).

Els agents van aturar els vehicles, identificar i detenir als ocupants, que també portaven els guants de plàstic a les mans i documentació falsa. Un cinquè ocupant del vehicle va poder fugir, marxant corrents del lloc, però va ser identificat posteriorment pels agents. Els detinguts han passat a disposició judicial.

Detingut un home amb 14 antecedents penals

Agents de la Policia Local van tenir dimarts passat un home amb 14 antecedents penals amb ordre de recerca i captura. Els fets van tenir lloc mentre la patrulla efectuava vigilància preventiva de seguretat a l’estació Martorell-Central dels Ferrocarrils Catalans.

Segons els agents, l’home mostrava una actitud sospitosa. En demanar-li la documentació i identificar-lo van comprovar que li constava un requeriment de recerca i captura oficiat pel jutjat d’instrucció de Tortosa i 14 antecedents penals de robatori amb força, robatori amb violència i intimidació i estafa. El detingut va passar a disposició judicial.