Tres detinguts per robar begudes espirituoses en un establiment de Martorell

1870
Foto: càmera seguretat establiment Martorell. Mossos d'Esquadra
Foto: càmera seguretat establiment Martorell. Mossos d'Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir el 24 de febrer tres homes, de 23 a 31 anys i veïns d’Abrera i Martorell, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de febrer, quan els agents van tenir coneixement que tres persones, clients habituals d’un supermercat de Martorell, havien sostret diverses ampolles d’alcohol, només amb unes hores de diferència, i havien amenaçat i intimidat un dels treballadors per aconseguir-lo. Posteriorment, van intentar endur-se, per tercera vegada en el mateix dia, productes sense pagar de l’establiment i van amenaçar dos dels treballadors del supermercat.

Gràcies a les gestions d’investigació i a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat, els agents van aconseguir identificar els tres presumptes autors dels fets i finalment, el 24 de febrer els van detenir com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els arrestats, amb 13 antecedents anteriors, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.