Detinguts tres homes per robar en una casa de Martorell i amagar les eines sota el cotxe amb un imant

417

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir el passat dimecres 22 de febrer tres homes com a presumptes autors de dos robatoris amb força en dos domicilis de la nostra localitat. Els detinguts, de 25 a 45 anys, tenen el domicili a la ciutat de Barcelona.

Els fets van tenir lloc el mateix dimecres al matí quan un testimoni va alertar que tres homes amb armilles d’obra estaven intentant forçar la porta d’un edifici. En comprovar que algú els havia vist, però, havien fugit. Amb tot, el dispositiu policial que es va activar va localitzar-los asseguts a la terrassa d’un bar. La policia els va identificar i va comprovar que tenien 13 antecedents anteriors per delictes contra el patrimoni, motiu pel qual els va dur a comissaria. Mentrestant, una altra patrulla policial va localitzar un vehicle relacionat amb els tres homes i va comprovar que, mitjançant un imant sota el cotxe, hi havia eines susceptibles d’haver estat utilitzades per cometre el robatori.

En concret, la policia va trobar un joc de rossinyols i tres tornavisos. A la guantera del cotxe hi havia un mòbil de gamma baixa, fet que va incrementar les sospites de la policia, que recorda que els grups especialitzats en robatoris sovint utilitzen aquests aparells per comunicar-se.

El dia abans, els Mossos també havien rebut una denúncia per un robatori amb força en un domicili ubicat a quatre portals de distància del lloc on havien volgut entrar aquesta vegada. Davant les evidències, i tenint en compte els fets del dia anterior, la policia va detenir els tres individus com a presumptes autors de dos robatoris amb força a domicilis. Un d’ells, en grau de temptativa. Després de passar a disposició judicial, el magistrat en funcions de guàrdia va decretat la llibertat amb càrrecs per a dos d’ells. Pel tercer, Estrangeria en va decretar l’expulsió.