Dilluns, matrícula de places disponibles d’anglès i alemany a l’EOI de Martorell

1843
Escola Oficial d'Idiomes de Martorell (EOI)
Escola Oficial d'Idiomes de Martorell (EOI)

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Martorell disposa encara de places disponibles en diversos nivells d’anglès i d’alemany que oferirà al centre aquest curs 2018-19. En concret, hi ha opció d’inscriure’s a grups de 3r, 4t, 5è i C1 d’anglès, i a tots els 5 nivells de llengua alemanya. Dilluns vinent, dia 1 d’octubre, el centre obrirà la matrícula per a les persones que en puguin estar interessades i farà una prova de nivell.

Pel que fa al 3r curs d’anglès, l’EOI Martorell disposa de 10 vacants en horari de dimarts i dijous de 16.00 a 18.30h. A 4t, hi ha 19 vacants per al grup de dilluns i dimecres de 16.00 a 18.30h; 14 vacants en horari de dimarts i dijous de 16.00 a 18.30h; i 1 vacant del grup dels dimarts i dijous de 18.30 a 21.00h. Del 5è curs, queden 14 places disponibles per al grup de dilluns i dimecres de 16.00 a 18.30h, i 1 vacant pel grup dels dilluns i dimecres de 18.30 a 21.00h. I 5 vacants per al curs C1. En alemany, hi ha places disponibles per als cinc cursos al centre: de primer a cinquè.

Els interessats han de passar pel centre el dilluns 1 d’octubre a partir de les 16.00h i fins les 20.00h amb la deguda identificació (DNI, passaport o carnet de conduir). Els sol·licitants d’una plaça al curs de C1 d’anglès hauran de portar, a més, el certificat B2 corresponent. Tothom qui necessiti una prova de nivell, la podrà fer exclusivament la tarda de dilluns a les 18.00h. La resta de la setmana, fins el divendres, encara serà possible fer la matrícula en horari de tarda per a totes aquestes places vacants. Per qualsevol dubte, l’EOI disposa del correu electrònic eoimartorell@xtex.cat.

En el cas que hi hagi més candidats que places vacants, l’EOI estableix un ordre d’adjudicació de places, amb prioritat per als candidats preinscrits al centre en primera opció, seguits dels de segona opció. Darrere seu, se situen els candidats preinscrits a qualsevol EOI de Catalunya, els ciutadans que no hagin fet cap preinscripció i que puguin acreditar el nivell al que opten i finalment, aquells que no hagin fet cap preinscripció.

Alhora, l’EOI informa que ha ampliat el període de prematrícula als cursos de japonès, d’Actualització lingüística usuari independent i els cursos d’Introducció a l’anglès, que es perllongaran fins el proper 8 d’octubre.