Dilluns tanquen les inscripcions per participar al taller de microrelats a la biblioteca

354

Fins el 15 de febrer són obertes les inscripcions per participar al taller d’escriptura de microrelats que organitza l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). El curs tindrà una durada de tres mesos i començarà el proper 1 de març a la Biblioteca Martorell.

L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i el PMSAPM organitzen un taller de microrelats per a joves i adults que farà un recorregut per la base teòrica d’aquest gènere i per les seves diverses categories. Durant la primera part de la classe es comparteix amb els alumnes una exposició tècnica, amb exemples i lectures. Després es passa a la pràctica amb exercicis d’improvisació i espontaneïtat. Els participants hauran d’elaborar un microrelat setmanal que es llegirà i comentarà en grup. Els participants hauran de dur a classe el seu treball fotocopiat per intercanviar-lo amb el dels companys i fer més accessible la seva lectura i comentari.

Les classes aniran a càrrec de Susana Camps, doctora en Traducció i Estudis Interculturals, llicenciada en Filologia Hispànica, autora de la novel·la El sueño robado (Montesinos), l’assaig La literatura fantástica y la fantasía (Mondadori) i el llibre de relats Viaje imaginario al archipiélago de las Extintas (Talentura).

El curs tindrà una durada de 20 hores, començarà l’1 de març i acabarà el 31 de maig. Les classes s’impartiran els dimarts, de 19.00 a 21.00h. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer fins el 15 de febrer.