Dimarts acaba el termini per apuntar-se al 10è Concurs de Receptes Saludables

1474
Foto: totnens.cat
Foto: totnens.cat

Fins aquest dimarts, 8 de maig, hi ha temps per inscriure’s al 10è Concurs de Receptes Saludables de Martorell, organitzat per l’Ajuntament de Martorell. Hi estan convocats infants i joves residents o escolaritzats a Martorell, que podran presentar una recepta de cuina. Es concediran 5 premis, distribuïts segons franges d’edat.

El concurs es dirigeix a infants i joves, estudiants de P3 a 2n de Batxillerat. Se’ls proposa presentar una recepta de cuina que s’ajusti al lema ‘Martorell Saludable’. Cada participant haurà de lliurar una recepta, escrita en el full de participació que s’adjunta a sota i que s’ha d’acompanyar d’una fotocòpia. Pretén “apropar els hàbits saludables, i en aquest cas, l’alimentació, als nens i nenes. És important que prenguin consciència que una bona alimentació és molt important”, explica el regidor de Salut i Gent Gran, Albert Fernández.

Albert Fernández, regidor de Salut de l’Ajuntament de Martorell

En total es concediran 5 premis. Pel que fa a els categories per als més petits, hi haurà un premi de P3 a P5 en Educació Infantil; un premi de 1r a 3r d’Educació Primària i un premi de 4t a 6è d’Educació Primària. Obtindran un llibre infantil de cuina, uns estris de cuina i la publicació de la recepta a la web municipal.

Per als més grans hi ha la 1a Categoria Especial -de 1r a 4t d’ESO- amb el premi ‘La recepta de l’àvia’, consistent en un dinar saludable patrocinat per l’Aqqua Restaurant per a la unitat familiar, un llibre de cuina i la publicació de la recepta al web municipal. El premi a la 2a Categoria Especial -de 1r i 2n de Batxillerat- es titula ‘Cuinant sol’, i inclourà un dinar saludable patrocinat pel restaurant Les Vinyes per a la unitat familiar, un llibre de cuina i la publicació de la recepta al web municipal. El jurat es reunirà el 10 de maig i escollirà els guanyadors de cadascuna de les categories, que es coneixeran al Daltabaix, el dia 13 de maig al matí.

Albert Fernández, regidor de Salut de l’Ajuntament de Martorell

Els participants hauran de lliurar les receptes fins aquest dimarts al Complex Educatiu (carrer de Josep Tarradellas, 11) de dilluns a divendres de 09.30 a 13.00h i de 16.30 a 19.15h, o al Departament de Salut de l’Ajuntament de Martorell (carrer del Mur, 61, 1a planta), de dilluns a divendres de 09.30 a 14.00 i dissabtes de 09.00 a 13.30h a l’Ajuntament (Plaça de la Vila, 46). També ho podran fer per correu electrònic a l’adreça salut@martorell.cat o mitjançant la seu electrònica del web del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM).

Albert Fernández, regidor de Salut de l’Ajuntament de Martorell

Per més informació, es poden consultar les bases de participació a les Categories generals (nens i nenes de P3 a 6è), o bé les categories especials (des de 1r d’ESO a 2n de Batxillerat).

Bases del 10è Concurs de Receptes Saludables de Martorell

Extracte de les bases del Concurs (premis de P3 a 6è d’Educació Primària)

Extracte de les bases del Concurs (premis categories especials de 1r d’ESO a 2n de Batxillerat)

Fitxa de la recepta a omplir i autorització (menors de 18 anys)

Fitxa de la recepta a omplir i autorització (majors de 18 anys)

Receptes saludables