Dimecres es presenta un nou cicle ‘Gent Gran i Salut’ amb moltes més xerrades i tallers

891

El nou cicle ‘Gent Gran i Salut’, que organitza la Unitat Gent Gran Activa de l’Ajuntament de Martorell per millorar l’aprenentatge dels majors de 55 anys, arrenca dimecres, 20 de febrer, amb importants novetats. Respecte l’any passat, el nombre d’activitats passarà de vuit a 15, entre xerrades i tallers.

Dimecres, a les 17.00h, es donarà el tret de sortida amb la presentació del cicle a càrrec del regidor de Gent Gran i Salut, Albert Fernández, i la primera xerrada titulada ‘El dolor’, a càrrec de la Farmàcia De Dios de Martorell. La cita tindrà lloc a l’Esplai de la Gent Gran de La Vila.

El regidor Fernández ha destacat que “cada any tenim més èxit de participació i una de les apostes que vam fer en la cloenda de l’edició passada va ser ampliar-ne l’oferta. Gràcies a que tenim més entitats i organismes que hi col·laboren, hem pogut fer créixer el ventall d’activitats”.

Albert Fernández, regidor de Gent Gran i Salut de l'Ajuntament de Martorell

La Biblioteca Martorell i l’Associació de Malalts d’Alzheimer (AMA) s’involucren en el projecte per primer cop, acompanyant els dos esplais de gent gran (La Vila i Buenos Aires); la Farmàcia De Dios; el Grup Som Farmàcia; el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD); l’Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP); l’Obra Social “La Caixa” i l’Institut Català de la Salut.

Albert Fernández, regidor de Gent Gran i Salut de l'Ajuntament de Martorell

“Ens ajudaran a tractar temes bàsics d’interès per a la gent gran: salut, dones, autonomia personal o tràmits i noves tecnologies. També incorporem, com a novetat, dues xerrades sobre teràpies naturals”, comenta Fernández.

Albert Fernández, regidor de Gent Gran i Salut de l'Ajuntament de Martorell

Les activitats, completament gratuïtes, són dissenyades per a persones de Martorell majors de 55 anys. Cal fer inscripció prèvia “a les Oficines d’Atenció a l’Usuari del Pavelló esportiu Municipal, el Complex Esportiu La Vila, el Centre Integral d’Esport i Salut i el Complex Educatiu, o bé al qualsevol dels dos esplais de la gent gran”, conclou el regidor de l’àrea.

Cicle Gent Gran i Salut 2019
Cicle Gent Gran i Salut 2019