Dinar de germanor per celebrar el 30è aniversari de l’Esplai d’Avis de Buenos Aires

340

Un centenar de persones van assistir diumenge al dinar de germanor programat per celebrar el 30è aniversari de l’Esplai d’Avis de Buenos Aires. Els comensals, entre els quals l’alcalde Xavier Fonollosa i el regidor de Salut i Gent Gran, Albert Fernández, van gaudir de paella, postres i cava, així com de ball i actuació musical a càrrec de Freddy.

Durant la vetllada, el regidor Albert Fernández va recordar que “els esplais són un equipament on la gent gran es pot relacionar i fer moltes activitats (costura, patchwork, ball o informàtica), més enllà de jugar la partida de cartes o de dòmino. En aquestes tres dècades, els esplais han evolucionat i és important que siguin reconeguts per la tasca social que fan diàriament. Són un punt de trobada, de companyia i d’ajuda mútua”.

Dins les activitats del 30è aniversari, el passat mes de setembre es van lliurar els premis del concurs de petanca a la tripleta formada per Domingo Pellisa, Francisco Pavón i Juan Garcia. La segona tripleta estava composta per Ramon Queralt, Gabriel Barbero i Carmen Bustos. També es va fer entrega dels trofeus del campionat de parxís que van guanyar Lucía Arroyo (primer premi) i Josefa Jaén (segon premi). Els trofeus van ser facilitats per la junta de l’Esplai de Buenos Aires i entregats per la seva presidenta, Maria Walias i pel regidor Albert Fernández. En acabar, els assistents van gaudir de ball a la sala polivalent de l’equipament.

Horari

L’Esplai d’Avis de Buenos Aires està situat al carrer Fèlix Durán i Cañameres, 5. L’horari d’obertura és de dilluns a diumenge matins (10.00-12.00h) i tardes (16.00 a 19.30h).