Discjòqueis de renom promocionen l’electrònica al FEM davant unes 700 persones

391

La primera edició del Festival Electrònic de Martorell (FEM), organitzada per l’Associació Juvenil Master Tempo i la regidoria de Joventut de l’Ajuntament, ha resultat tot un èxit amb la participació de nou disjòqueis de renom nacional i internacional, i l’assistència d’unes 700 persones al recinte firal de Ca n’Oliveras.

FEM Martorell ha comptat amb l’actuació a cabina d’artistes de prestigi de discoteques reconegudes, com George Privatti, Guille Placencia, Vidaloca i Kevin Avilés, de Martorell, i Miguel Moraleda, Neil Sam, Chering Aka EMUF, Christian Miranda i Mike Lorian, d’Abrera, Sant Esteve Sesrovires i Masquefa.

Aquests joves mestres de les barreges musicals han estat els encarregats de fer ballar el públic assistent, durant 12 hores ininterrompudes, de dissabte a les 18.00h fins diumenge a les 06.00h, amb el seu house i techno-house.

El festival ha disposat de dos escenaris i dos espais diferenciats (escenari Root i escenari Node) a l’interior i l’exterior del recinte. El públic ha pogut gaudir d’espectacles de mapping, pluja de regals, espais de marxandatge, servei de bar i d’entrepans.

Albert Gil, organitzador i membre de Master Tempo, ha explicat que “FEM Martorell neix de la necessitat de promoure i difondre la música electrònica i dotar un espai on aquesta és pugui compartir. Es crea per oferir una programació molt atractiva d’artistes que serveixi també als joves del municipi i de rodalies a què tinguin l’oportunitat d’iniciar-se i adquirir experiència dins d’aquest món”.