Dissabte de ‘Merkart’ a Ca l’Oller, una mostra creativa dels Artistes Plàstics

830
Art Party 2018

L’associació d’Artistes Plàstics de Martorell celebrarà aquest dissabte una nova edició del ‘Merkart’, en el que artistes de Martorell i d’altres que col·laboren a la població exposen les seves creacions. A més de les parades, hi haurà concerts i un servei de bar amb degustació de vins. Se celebrarà als jardins de Ca l’Oller, des de les 18.00 fins a les 00.00h.

El ‘Merkart’ és una activitat anual de l’entitat per mostrar la feina feta al llarg de l’any en pintura, ceràmica, costura i escultura, les quatre disciplines que despleguen durant el curs. Qui mostrarà les seves obres serà “la vintena d’artistes que forma part de l’entitat i altres que hem portat de fora, que també fan coses a Martorell i a qui també hem donat l’oportunitat de posar parada”, explica la presidenta dels Artistes Plàstics, Pili Pico.

Pili Pico, presidenta de l'Associació d'artistes Plàstics de Martorell

La voluntat ha estat “recuperar l’antic mercat dels artistes que s’havia celebrat fa anys”. S’hi aplegaran més d’una quinzena de creadors, “des d’una artista que fa bosses amb material reciclat a un espai de joieria en fotografia, quadres en fotografia, quadres d’artistes de l’entitat i peces de ceràmica en les que ha participat el Club Social Punt de Trobada”.

Pili Pico, presidenta de l'Associació d'artistes Plàstics de Martorell

El ‘Merkart’ s’acompanyarà de la música de Bouzouki Dance Beta i The Sad Song, i d’un servei de bar amb degustació de vins a càrrec de Xavi Mas Vins Intrèpids.

Una cita per fer d’altaveu a l’entitat

La presidenta dels Artistes Plàstics considera que “el ‘Merkart’ és una bona manera que la gent conegui l’entitat, què fem i l’espai en què ens trobem, Ca l’Oller, que queda una mica apartat”. Alhora, l’esdeveniment facilita l’arribada “de nous artistes amb ganes de participar”. Pico afegeix que l’entitat ha engegat aquest curs una iniciativa consistent en “obrir la casa i desplegar cursos de ceràmica, pintura, costura i escultura d’una manera diferent, molt més personalitzada”.

Pili Pico, presidenta de l'Associació d'artistes Plàstics de Martorell

L’entitat obre als artistes l’opció de fer-se socis i, alhora, d’ajudar-los si tenen algun projecte artístic entre mans.