Dissabte de torneigs de bàsquet, futbol i handbol previs a l’inici de la competició

993

El proper dissabte, Martorell acollirà fins a tres torneigs previs a l’estrena en competició dels equips base i d’altres primers equips. Es tracta de la 22a edició del torneig mini Vila de Martorell que promou el Club Bàsquet La Mercè, el 3r Memorial Dani Ortiz del Club Handbol Martorell i el 2n torneig de futbol femení del Club de Futbol Martorell. A més, el Club Natació Martorell presentarà els equips de natació i waterpolo de la temporada 2017-2018.

Durant el matí de dissabte (a partir de les 9.00h) el Club Bàsquet La Mercè celebrarà la 22a edició del torneig mini Vila de Martorell al Pavelló Esportiu Municipal. Els conjunts que hi prendran part són el Bàsquet Manresa, el CE Sant Nicolau de Sabadell, el Club Bàsquet Igualada, el Club Bàsquet Cornellà, La Mercè, el Club Bàsquet Martorell i el Club Bàsquet Castelldefels. Els partits tindran una durada de 4 períodes de 10 minuts a rellotge corregut.

Els partits es jugaran a les 9.10, a les 10.45 i a les 12.30h. Entre cada franja de partits se celebraran els circuits d’habilitats (10.15h), en el qual hi podrà participar qualsevol jugador, i el concurs de triples (12.00h). En el concurs de llançament hi prendran part dos jugadors de cada equip.

Record per Dani Ortiz

A la tarda, el Pavelló Esportiu Municipal serà l’escenari del 3r Memorial Dani Ortiz, a càrrec del Club Handbol Martorell. L’entitat groc-i-negra homenatja per tercer any consecutiu qui va ser-ne president i qui va morir ara fa dos anys. Els primers equips disputaran un partit cadascun. El femení aixecarà el teló del memorial, contra l’Handbol Molins de Rei (17.30h), mentre que el masculí rebrà l’Handbol Vilanova i la Geltrú (19.15h).

Futbol femení d’alt nivell

En futbol, els conjunts d’edats compreses entre benjamí i infantil prendran part a la segona edició del torneig de futbol femení que promou el Club de Futbol Martorell. En la categoria infantil aleví hi prendran part 20 equips, mentre que en la categoria infantil seran 16.

La fase prèvia infantil aleví tindrà lloc des de les 9.00h fins les 15.00h, mentre que la fase final se celebrarà des de les 17.00h i la final es jugarà a les 19.30h. Pel que fa a la fase prèvia aleví benjamí, començarà a les 9.00h i acabarà cap a les 18.00h. La fase final començarà a les 18.30h i la final es jugarà a les 20.15h.

Presentació del CN Martorell i del Pares i Mares FS

El Club Natació Martorell aprofitarà, també dissabte, l’ocasió per presentar els seus equips en societat i dur a terme activitats per a tots els esportistes de l’entitat. Durant el matí se celebraran les 6 hores de natació al Complex Esportiu La Vila. A la tarda, a partir de les 16.00h, desfilaran els conjunts de natació i waterpolo.

Pel que fa a l’Associació Esportiva Pares i Mares FS Martorell, el diumenge es presentaran els conjunts de la temporada 2017-2018 al Pavelló Esportiu Municipal. Des de les 9.00h fins les 22.00h se celebraran partits de tots els equips i cap a les 13.00h és previst que tinguin lloc els parlaments.