Dissabte es posa en funcionament l’Espai Jove Punt Nord amb una mostra de tallers

860
Espai Jove
Espai Jove

El proper dissabte, 16 de març, entra en funcionament l’Espai Jove Punt Nord del Centre Cultural amb una mostra de tallers. Les activitats que s’hi han programat responen a les inquietuds i necessitats expressades pel jovent martorellenc. L’Espai Jove esdevindrà lloc d’oci creatiu i participatiu, on els joves podran relacionar-se, jugar, distreure’s i aprendre, a través d’accions formatives, de desenvolupament personal i de lleure.

Tot i que els tallers estan dirigits al públic juvenil, la mostra està pensada perquè tothom pugui conèixer l’Espai Jove i se senti partícip. La jornada començarà, a les 12.00h, amb un vermut electrònic amb el discjòquei Pablo Picón. A les 13.30h, es gaudirà d’una arrossada popular (recollir invitacions gratuïtes a les Oficines d’Atenció del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones PMSAPM).

Després de la tertúlia literària amb autors joves, prevista a les 15.00h, s’obriran tots els racons de l’Espai Jove perquè els assistents puguin provar els diferents serveis: espai acrobàtic, jocs de taula, taller de robòtica, zona gamer, futok i el Servei d’Informació Juvenil, segons ha avançat el tècnic de Joventut, Manel Cortés.

Manel Cortés, tècnic de Joventut

Als jardins d’Apel·les Mestres, darrera de l’equipament, s’ha dissenyat un espai de parkour, atenent una petició d’un grup de practicants martorellencs d’aquesta disciplina, que consisteix a desplaçar-se pel medi urbà o natural, superant els obstacles físics que es presenten en el camí. Dissabte, els presents gaudiran d’una exhibició d’aquesta activitat motriu, ha detallat Cortés.

Manel Cortés, tècnic de Joventut

A partir de les 18.00h, hi haurà música a càrrec de tres combos de l’Escola Municipal de Música, que acabarà amb una jam de temes improvisats. Una hora i mitja més tard, hi actuaran els xanquers Moon Light Jugglers, amb un espectacle de llums de leds atractiu i cridaner. A les 20.25h, concert de trap amb 31 FAM+ DJ i botifarrada popular (recollir invitacions gratuïtes a les Oficines d’Atenció del PMSAPM).

Manel Cortés, tècnic de Joventut

Amb la inscripció i participació en els tallers podreu aconseguir invitacions per al concert del grup Senyor Oca, que se celebrarà la mateixa nit del dissabte a la Nau#2 de Ca n’Oliveras.