Dissabte es presenta la temporada de la Xarxa d’espectacle infantil i juvenil a Martorell

403

La Xarxa d’espectacle infantil i juvenil de Martorell presenta aquest dissabte la seva programació teatral estable, que s’allargarà fins el maig, amb 9 espectacles familiars. L’objectiu és promoure la formació de nous públics en les arts escèniques i contribuir a la seva formació personal i cívica. La fundació ofereix un abonament especial per 15 euros la temporada.

La fundació privada sense ànim de lucre, formada per voluntaris locals, porta més de dues dècades organitzant espectacles infantils, que inclouen diverses manifestacions artístiques, que van des del teatre gestual, titelles i animació fins a activitats relacionades amb la música, la dansa o el cinema, totes elles escollides tenint en compte el seu caràcter lúdic i alhora educatiu, i sempre en català.

Programació
La temporada s’estrenarà amb Campi qui pugui, aquest dissabte 26 de setembre (18.00h) a Les Bòbiles, amb la companyia Ambaukatubabia. La companyia Teatre Mòbil oferirà l’espectacle Tot plegat, el 4 d’octubre (10.00h) a El Foment. Txo Titelles actuarà el 8 de novembre (12.00h) al Centre Cultural amb Cuac i, en aquest mateix espai, tindrà lloc la IV Marató de Contes, el 20 de desembre (17.30h gratuït). El Foment acollirà l’espectacle En Jan tot li fan, el 14 de febrer (12.00h) a El Foment, on també estrenarà la companyia Poca cosa l’obra El carreró de les bruixes, el 6 de març (12.00h). Al Centre Cultural es podrà veure, el 3 d’abril, El rei que s’avorria (12.00h) amb la companyia Rosa Fité.

La Xarxa d’espectacle infantil i juvenil també participarà a la Fira de Primavera (abril gratuït) i al Daltabaix (maig gratuït), amb diferents espectacles a la plaça de Les Cultures.

Abonament especial 15 euros
Les famílies interessades poden gaudir d’un abonament especial per 15 euros (3 euros per espectacle) per gaudir dels cinc espectacles de pagament durant tota la temporada. L’abonament és personal i intransferible. Contacte: xarxamartorell@gmail.com