Dissabte se celebra l’acte de constitució del nou Ajuntament de Martorell

1003
Ajuntament de Martorell
Ajuntament de Martorell

Aquest dissabte, a les 19.00h, tindrà lloc el Ple Municipal extraordinari per constituir el nou Ajuntament de Martorell pel mandat 2019-2023. Amb tota probabilitat, Xavier Fonollosa (Junts per Martorell) serà proclamat alcalde pels propers quatre anys, ja que va guanyar les darreres Eleccions Municipals amb majoria absoluta.

L’acte de constitució s’iniciarà amb l’explicació del desenvolupament de la sessió a càrrec del secretari de la corporació municipal i es constituirà la Mesa d’edat que estarà formada pel regidor Lluís Tomàs com a membre de més edat i Víctor de León com a membre més jove. A continuació, la resta de regidors faran el jurament o promesa dels càrrecs.

Finalitzada la presa de possessió dels regidors, el president de la Mesa d’edat declararà constituïda la corporació i procedirà a anunciar l’elecció de l’alcalde. Un cop fet l’escrutini de la votació, es procedirà a proclamar alcalde a aquell candidat que hagi obtingut la majoria absoluta dels vots.

Després dels discursos d’investidura per part dels representants de cada grup municipal i del nou alcalde, es donarà per tancada la sessió. Després de les fotos oficials dels nous membres de l’Ajuntament de Martorell, alcalde i regidors es traslladaran als jardins de l’Enrajolada on se servirà un refrigeri.

La sessió es podrà seguir en directe per Ràdio Martorell (91.2 FM), a partir de la seva hora d’inici, i es podrà tornar a escoltar en remissió diumenge, a les 11.00h. L’Ajuntament ha habilitat un espai a El Círcol (plaça de la Vila, 19) per fer el seguiment en directe a través d’una pantalla gegant de vídeo. Per assistir-hi es recomana enviar un correu electrònic a alcaldia@martorell.cat.