Dissabte torna un nou cicle del Monoloaddictes que portarà moltes cares conegudes

406

Antonia San Juan, Faemino y Cansado, Xavier Deltell o José Corbacho són alguns dels artistes que actuaran a Martorell els propers mesos dins el nou cicle del Monoloaddictes. El regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral, destaca el gran nivell del cartell que tornarà a oferir als martorellencs sessions de monòlegs amb una periodicitat mensual. L’estrena serà aquest dissabte 28 de gener amb Javi Sancho al Centre Cultural.

“Estem molt satisfets d’haver tancat una programació pel primer semestre i octubre de 2017 amb artistes tan destacables com Antonia San Juan, José Corbacho o Xavier Deltell”, reconeix el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni de l’Ajuntament de Martorell, Sergi Corral. És l’aposta municipal per “continuar un cicle que va tenir una gran resposta de públic l’any passat, amb 3.800 entrades venudes”. Corral té clar que “la fórmula funciona i l’havíem de repetir. Que tothom hi vagi i s’ho passi bé!”, afegeix.

Javi Sancho s’estrena dissabte
Obrirà el foc aquest dissabte 28 de gener (22.00h, Centre Cultural) el monologuista Javi Sancho. Ho farà en solitari, després de 3 anys de girar amb Santi Millán -amb qui ja va ser a Martorell l’any passat- i de sis temporades al Club Capitol amb Comedy Zoo.

Amb l’espectacle Live, Sancho presentarà trucs per sortir de la crisi, personatges curiosos i la seva peculiar teoria de la conspiració sobre la televisió, entre d’altres. Les entrades anticipades costen 10 euros (a la llibreria Miró del carrer Francesc Santacana 12, a la cafeteria Coco del carrer del Doctor Trueta, 1 i a www.ticketea.com), i a taquilla una hora abans de l’espectacle el preu serà de 12 euros.

Sis actuacions més programades aquest 2017
Juanra Bonet i David Fernández seran els següents en passar pel Monoloaddictes amb Dos, una comèdia que té com a punt de partida el que succeeix quan els actors arriben tard a la funció i els seus personatges han d’improvisar. Podrà veure’s a El Progrés el 17 de febrer a les 22.30h.

Seguidament, serà el torn de José Corbacho (10 de març a les 22.30h a El Progrés) amb Corbacho 5.0, on parla de tota la tecnologia que ens envolta: mòbils, xarxes socials, whatsapp i Internet, relacionada amb vivències personals.

L’actriu Antonia San Juan vindrà a Martorell el 21 d’abril a presentar Mi lucha, tercer treball en solitari després de fer gira per Espanya, Europa i l’Amèrica Llatina amb Otras mujeres i Las que faltaban. San Juan es posa en la pell de 15 personatges totalment dispars (22.30h El Progrés).

El 12 de maig (Centre Cultural, 22.30h) actuarà Xavier Deltell i el seu Música, maestro! Que combina música improvisacions i humor tot repassant les cançons que ens han acompanyat a les nostres vides i les sintonies que hem cantat molts cops sense pensar en el seu contingut.

L’auditori del Centre Cultural acollirà també una paròdia del llibre 50 sombres de Grey feta pel monologuista Andreu Casanovas. El resultat, 50 sombras de Andreu, és un xou d’humor que reviu els millors moments de la novel·la, i que va dirigida tant als fans com als detractors del llibre més venut dels darrers anys. Serà el 17 de juny (22.30h).

La cirereta del pastís la posaran els coneguts humoristes Faemino y Cansado y Quien tuvo retuvo, el 8 d’octubre (19.00h, El Progrés). En aquesta proposta, els coneguts humoristes combinaran rialles amb reminiscències d’anteriors espectacles.