Diumenge arriba la 1a Trobada de la Gent Gran, la festa dels majors de 65 anys

565
Gent gran de Martorell

La Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament de Martorell organitzarà per primer cop, aquest diumenge 11 de novembre, la Trobada de la Gent Gran. La cita es vol convertir en la gran festa anual de la gent gran de la població i se celebrarà a Ca n’Oliveras des de les 13.30 a les 18.30h, amb dinar, reconeixements, música i ball. Serà gratuïta i hi podran participar totes les persones més grans de 65 anys de Martorell, amb l’únic requisit obligatori de confirmar assistència.

La Trobada vol ser “la gran festa anual de la gent gran de Martorell. Des de la Regidoria valorem molt que els esplais fan moltes activitats al llarg de l’any en favor d’aquestes persones, però pensàvem que calia fer una festa oberta al total de la població gran. Per això, la fem extensible tant als qui són membres dels esplais de la Vila o de Buenos Aires com als que no”, explica el regidor de Gent Gran i Salut, Albert Fernández.

Albert Fernández, regidor de Gent Gran i Salut de l'Ajuntament de Martorell

Aquest diumenge 11 de novembre s’obriran les portes de la nau 2 de Ca n’Oliveras a les 12.00h per a que la gent vagi arribant i seient. Hi haurà música i a partir de les 13.30h se servirà un dinar de fideuà i botifarra, -amb opció de fideuà vegetariana i hamburgueses de tofu i vegetals-. “També s’homenatjarà a una vintena de voluntaris que al llarg de la seva vida han organitzat activitats per a gent gran i hi haurà ball amb Marc Anglarill”, detalla el regidor. La Trobada, segons explica Fernández, també unificarà “les dues festes d’aniversari dels esplais, que fins ara es feien per separat i que ara incloem en aquesta data”.

Albert Fernández, regidor de Gent Gran i Salut de l'Ajuntament de Martorell

La inscripció, als esplais i Oficines d’Atenció a l’Usuari

La festa és gratuïta, però per assistir-hi és necessari fer inscripció a algun dels dos esplais de la gent gran -de Buenos Aires o de La Vila- o bé a les Oficines d’Atenció a l’Usuari: el Pavelló Esportiu Municipal, el Complex Esportiu La Vila, el Complex Educatiu de Martorell, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà del PMSAPM Martorell a la plaça de la Vila o el Centre Integral d’Esport i Salut (CIES).

Un cop feta la inscripció, Fernández explica que “facilitarem un servei de transport en bus des de tots els barris de Martorell que funcionarà al llarg del matí i tarda”.

Albert Fernández, regidor de Gent Gran i Salut de l'Ajuntament de Martorell

Tindrà parada a Martorell Enllaç; a la plaça Santa Anna; al carrer de Montserrat -cantonada amb el carrer Gomis-, a la Residència Anoia; a l’Esplai de la Gent Gran de la Vila; a l’Esplai de la Gent Gran de Buenos Aires; al Centre Cultural; a la Residència Sant Joan de Déu; a la plaça de Frederic Duran i al carrer de Francesc Carmona del barri de Can Cases -cantonada amb el carrer de Sant Sebastià. També hi haurà un servei de transport adaptat per a persones amb dificultat de mobilitat, que s’haurà de sol·licitar prèviament en fer la inscripció. També es pot consultar el recorregut en aquest enllaç.

Totes les persones més grans de 65 anys ja han rebut als seus domicilis una carta de l’Ajuntament que els informa d’aquesta festa d’aquesta festa. Fernández aclareix que “és una nota informativa i no pas una invitació. Si es vol assistir a la Trobada és necessari inscriure’s als punts indicats”.

Cartell de la 1a Trobada de la Gent Gran
Cartell de la 1a Trobada de la Gent Gran