Diumenge arriba la 26a Marxa de la Primavera, una de les cites familiars i esportives més esperades de l’any

1496
Marxa de Primavera
Marxa de Primavera

Milers de caminaires enfilaran la serra de l’Ataix aquest proper diumenge en la 26a edició de Marxa de la Primavera. La cita comptarà amb un recorregut de 6,5 Km i un altre de 10,8 Km, així com amb una zona d’esports d’aventura a les Roques del Matauet amb activitats per a infants i adults. Tots els participants seran obsequiats amb una samarreta commemorativa.

La Marxa de la Primavera començarà amb el repartiment de samarretes, a les 9.00h, a la plaça del Pavelló Esportiu Municipal. A les 9.45h, els participants podran fer un escalfament dirigit. A partir de les 10.00h, els caminaires pujaran l’Ataix fins a Quatre Camins, on hi haurà un punt d’avituallament. Un cop allà, podran triar fer el recorregut curt (6,5 Km), fins una mica més enllà de les Mines de Plom, o el camí llarg per la baixada a Les Basses (10,8 km). Consultar el mapa.

La regidora d’Esports, Belén Leiva, ha destacat que, en aquesta edició, “s’organitzarà una activitat lúdica que afegirà una mica d’emoció a l’esdeveniment, tot pensant en el gaudi de tota la família”. S’instal·larà “un parc d’aventura als arbres situats al costat de les Roques d’en Matauet, en un petit bosc de pins. Hi haurà circuit per a infants de 4 a 9 anys, i un altre per a majors de 10 anys”. El circuit multiaventura “constarà de 2 tirolines, 2 ponts tibetans, 2 ponts nepalesos, 1 xarxa aranya i 1 pont de cordes. També hi haurà un rocòdrom de 5 metres verticals”, ha dit.

Belén Leiva, regidora d'Esports

Les inscripcions es poden fer fins diumenge a través d’aquest enllaç, o bé lliurar el full d’inscripció a alguna de les Oficines d’Atenció al Ciutadà: Complex Esportiu La Vila, Complex Esportiu Torrent de Llops, Pavelló Esportiu Municipal, Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) o a les Oficines del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones. Prop de 1.600 persones ja han formalitzat la seva inscripció.

Inscripcions

Portar cantimplora i no ampolles de plàstic o llaunes per tal de no generar residus; portar l’esmorzar de casa, ja que durant el recorregut només hi haurà els punts d’avituallament; no llençar papers ni res al terra; tornar les deixalles a casa; no arrencar ni malmetre les plantes ni el bosc utilitzant eines o excavant la terra; no fumar; recordar que està expressament prohibit fer foc al bosc, i aprendre a conèixer els animals i els arbres de la muntanya.

26a Marxa de la Primavera