Diumenge de rebaixes a Les Bòbiles amb el Forastock de Nou Martorell

515

L’Associació per a la Promoció del Comerç i dels Serveis Nou Martorell celebra diumenge, 10 de març, una nova fira de productes al carrer, el Forastock. Des de les 10.00 i fins les 20.00h, els botiguers associats liquidaran els productes de la temporada d’hivern, oferint-los a preus molt rebaixats, i presentaran la nova temporada. L’escenari serà la rambla de Les Bòbiles.

El Forastock és la primera de les cinc fires que, al llarg de l’any, organitza Nou Martorell. Té lloc habitualment el primer cap de setmana de març, però enguany s’ha desplaçat al segon, a causa del Carnestoltes. Com explica el president de Nou Martorell, Marc Casasayas, “és l’últim dia de vendes dels productes d’hivern en moda i sabateria, però també hi haurà representació d’automoció de segona mà, productes de la llar, complements, electrodomèstics, agències de viatges i immobiliàries, entre d’altres”.

Marc Casasayas, president de l'associació Nou Martorell

Pel president de Nou Martorell, “el més interessant és que la gent aprofiti la bonança meteorològica, passegi, saludi coneguts i veïns i compri, ja que trobarà preus d’entre el 40 i el 80% de rebaixa”.

Marc Casasayas, president de l'associació Nou Martorell

En total, l’organització calcula que s’instal·laran a la rambla de Les Bòbiles uns quaranta comerços –vuit més que l’any passat en les mateixes dates- distribuïts en uns 50 tendals. A més, s’instal·larà un parc infantil per als més petits.

Forastock
Forastock