DJ Quim Martínez tancarà dijous una intensa nit de música punxant al seu poble

666
DJ Quim Martínez
DJ Quim Martínez

El DJ martorellenc Quim Martínez tornarà a punxar per la Festa Major de Martorell després de cinc anys d’absència. Serà el dijous 15 d’agost al carrer de Josep Vilar, pels volts de la 01.00h, just després dels concerts de Baciamolemani (22.30h) i Oques Grasses (23.30h).

Martínez s’ha sentit molt agraït que l’Ajuntament l’hagi convidat a punxar per la Festa Major del seu poble cinc anys després. Assegura que en té moltes ganes i que oferirà a tothom “un repertori de temes de música de festa”. En aquest sac hi inclourà “tant la més actual i que està de moda com la que s’ha escoltat els darrers anys i altres temes clàssics de sempre que no poden faltar en una Festa Major” tal i com explica.

DJ Quim Martínez

El jove DJ martorellenc, de 23 anys d’edat, explica que “cal fer una preparació prèvia els dies abans, escollint els temes que sonaran bé per a l’ocasió”. Malgrat això, reconeix que, “un cop pujo dalt de l’escenari, sempre hi ha una part d’improvisació, i de l’anomenada psicologia de pista”.

DJ Quim Martínez
DJ Quim Martínez
DJ Quim Martínez

La vetllada d’aquest dijous a Martorell posa de relleu que els concerts de música en directe són compatibles amb la música enregistrada dels DJ’s. Davant un cert estat d’opinió alarmista nascut fa uns anys en el món cultural, que temia que la música gravada acabés amb els concerts en directe, en Quim comenta que “això no passarà”, que “les dues opcions són perfectament compatibles” i que hi pot haver un espai de convivència perfecta, una fórmula ideal que convida l’espectador a vibrar amb la música en directe i a gaudir, amb un to més festiu, amb la sessió del DJ:

DJ Quim Martínez

Martínez treballa aquest estiu tots els dissabtes nit a La Marabanda, un blue bar de La Daurada Beach Club, a Vilanova i la Geltrú.

Programació de la Festa Major de Martorell 2019