Doble reunió informativa sobre el procés de preinscripció a les llars d’infants municipals

547

La Regidoria d’Ensenyament ha programat pel proper dijous, 2 de maig, dues reunions informatives,  al Complex Educatiu, a les 11.00h i a les 17.15h. Les sessions s’adrecen a famílies que volen inscriure els seus fills per primera vegada a les llars d’infants municipals.

Les directores de les llars presentaran els respectius projectes educatius, informaran sobre el procés de preinscripció i matriculació, atendran els dubtes dels assistents i els convidaran a visitar les llars durant les jornades de portes obertes.

La Llar d’Infants Pont d’Estels obrirà portes el 7 de maig, Riu de Sons el 8 de maig i Les Torretes el 9 de maig. Les famílies podran visitar les llars dins d’aquestes franges horàries: al matí de les 10.15 a les 11.30h i a la tarda de 15.30h a les 16.30h.

El període de preinscripció a les llars d’infants municipals serà del 13 al 24 de maig, al Complex Educatiu Torrent de Llops (c/Josep Tarradellas, 11). En aquest mateix equipament podreu demanar informació sobre els tràmits de sol·licitud de plaça, documentació i horari. A més, a través del web de la Generalitat es podrà descarregar el full de sol·licitud.