Aquest diumenge arriba la primera sessió d’Els Pastufets a El Foment

1274
Els Pastufets
Els Pastufets

Aquest diumenge (12.00h, El Foment) té lloc la primera de les dues representacions d’Els Pastufets, l’adaptació infantil d’Els Pastorets. Prop d’una quarantena de nens i nenes de Martorell participa en un dels plats forts de la programació del Nadalem. La segona representació tindrà lloc l’1 de gener (18.30h) a El Foment.

Després de prop de 50 hores acumulades d’assajos els divendres als vespre i els dissabtes, i diumenges al matí, ha arribat l’hora de la veritat. Tot l’equip que farà possible que els més petits segueixin aquesta tradició teatral fan el compte enrere per portar a escena la versió d’Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torras, adaptant escenes al número de participants i incorporant elements d’altres autors per crear una “molt bona adaptació”, segons comenta la directora del muntatge, Olga Folqué.

Olga Folqué, directora d'Els Pastufets

Folqué ressalta que enguany la participació d’infants ha tornat a ser molt alta, fregant els 40. Tenen edats compreses entre els 3 i els 12 anys, tot i que la franja predominant en aquesta edició “és la dels que tenen 10 anys”, i afegeix que “normalment, quan participen, l’any següent repeteixen”.

Olga Folqué, directora d'Els Pastufets

Aída Ramonet és l’ajudant de direcció d’Els Pastufets i Rosa Maria Farreras s’encarrega del muntatge musical. La directora agraeix el seu suport, així com també “el de les mares i dels pares, que ajuden en els assajos, en el maquillatge i els canvis d’atrezzo. I també a la junta d’El Foment, per tota la col·laboració que ens presten”.

Olga Folqué, directora d'Els Pastufets

El preu de l’entrada és de 7 euros i podrà adquirir-se a les taquilles del mateix teatre una hora abans que comenci l’espectacle, per a qui no l’hagi adquirit de forma anticipada aquest divendres 27 de desembre. L’any passat hi van assistir prop de 400 persones.