Doble triomf dels sèniors del CF Martorell, que fan via cap a la permanència amb tres punts

766

Segona victòria consecutiva del primer equip del Club de Futbol Martorell, que ha començat la segona volta amb triomf per 2 a 1 al CE Torrent de Llops davant el San Mauro i evita els llocs de descens, anb 23 punts. Els d’Íñigo Irisarri van capgurar un gol del visitant Aitor Martínez. Dani Pueyo va empatar el resultat abans del descans, i Albert Serrats va fer el 2-1 en la segona meitat, el gol definitiu per sentenciar el triomf blanc-i-vermell. Els martorellencs són, ara, dotzens, amb 23 punts, a un punt de la desena plaça. Raïd va ser substituït per lesió abans de la primera mitja hora de joc.

El filial blanc-i-vermell, de la seva banda, també va sumar els tres punts en l’inici de la segona fase de competició. Malgrat encaixar un gol al minut set, els martorellencs van capgirar el resultat per acabar sumant el triomf. Gerard Vigueras, Ramón Requena, Kevin Domínguez i Abde van ser els encarregats de donar la victòria a un Martorell B que, poc a poc, s’allunya del descens, tot i que encara ocupa posicions de perill (ara és tercer per la cua, amb 18 punts).

Guanyen a Saragossa

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va imposar-se per 67 a 95 a El Olivar i tanca la primera volta en segona posició, a una victòria del líder, el Made In Menorca. Els d’Adrià Alonso van establir diferències al marcador des de ben aviat i van eixamplar la renda fins acabar guanyant a Saragossa. Rubén Morales va tornar a una convocatòria després de set mesos sense fer-ho, a causa d’una lesió a l’esquena.

En handbol, derrota per la mínima del primer equip del Club Handbol Martorell a la pista de l’Handbol Banyoles B (29-28). Els groc-i-negres van mantenir a ratlla el segon classificat del grup A de la Segona Catalana, tot i que van cedir en els darrers cinc minuts i els locals van aconseguir els dos punts amb l’últim llançament del partit.

En waterpolo, cara i creu. L’absolut femení del Club Natació Martorell va imposar-se per un contundent 0-27 al Waterpolo Garraf, mentre que el masculí va caure per 8 a 11 davant el CN Granollers. En rugby, la triple cita al CE Torrent de Llops es va tancar amb una victòria i dues derrotes: l’absolut masculí del Rugby Club Martorell va guanyar per 26 a 12 el Torroella de Monstgrí. El filial va caure per 24 a 41 davant l’Anoia C, i el femení va perdre contra l’Osona per 10 a 24.