Dolors Montserrat: “al Partit Popular ens comprometem a fer una Catalunya lliure de peatges”

329

La número 4 de la llista del Partit Popular per Barcelona a les eleccions de diumenge, Dolors Montserrat, ha visitat aquest dilluns Martorell per explicar que el seu partit es compromet a fer de Catalunya un territori lliure de peatges. Ho ha posat de relleu en una àrea, el Baix Llobregat Nord, de la que ha dit que “ha patit durant 35 anys el peatge de l’AP7”, i que entre el 2019 i el 2021 ho deixaria de fer en no renovar la concessió. La popular ha demanat el suport diumenge a votants de Ciutadans, PSOE, Unió i Convergència per garantir una opció moderada i reformista front el comunisme “que tant mal va fer el segle passat” que encarna Pablo Iglesias.

Acompanyada del portaveu popular martorellenc, Francesc Arpal, i de l’exregidor Vicente Casal, la candidata sadurnidenca ha exposat en roda de premsa que “diumenge ens hi juguem molt també a l’àrea del Penedès i del Baix Llobregat Nord. Fa 35 anys que patim els peatges de l’AP7 i ja és hora que Catalunya estigui lliure de peatges. Ja hem pagat amb escreix aquesta autopista, i a Martorell i al seu entorn tenim ja molt trencada la butxaca de pagar per anar a treballar, a estudiar, o al metge”. Per això, ha destacat que “el PP porta en el seu programa l’eliminació dels peatges que depenen del govern d’Espanya quan s’acabi la concessió actual”. En el cas de l’AP-7, aquesta eliminació es concretaria el 2019 al tram Alacant-Tarragona, i el 2021 al tram Tarragona-La Jonquera.

Montserrat ha afegit que aquesta promesa electoral “contrasta amb les intencions del govern de la Generalitat, que cada cop ens posa més peatges a l’ombra que paguem a través dels impostos directes, es tingui o no vehicle propi”.

Dos blocs polítics per aquest 26J
La popular s’ha referit també al fet que “diumenge ens hi juguem moltíssim, ja que serà president Mariano Rajoy o Pablo Iglesias, si fem cas al CIS”. Ha demanat el vot “als que van votar a Ciutadans, als socialistes que no volen Iglesias de president, als d’Unió que estan sense partit i als de Convergència que no se sentin identificats amb l’actual línia antisistema”.

La política i advocada del Partit Popular ha dit que “el nostre partit és l’única opció moderada i reformista que treballa per treure el país de la crisi, de la recessió, per crear llocs de treball, mantenir les pensions i la llei de la dependència, l’educació i la sanitat”. Per contra, ha criticat que “Pablo Iglesias vol tornar a un comunisme que va fer molt mal el segle passat”.