El Club Bàsquet Cornellà en categoria masculina i el Bàsquet Almeda en femenina han estat els guanyadors del 19è Torneig de Bàsquet Cadet Vila de Martorell. La competició, organitzada pel CB Martorell, s’ha disputat durant aquest cap de setmana al Pavelló Esportiu Municipal i ha comptat amb la participació d’equips que militen a preferent.

Els nois del CB Cornellà s’han imposat en la final a l’Hospitalet 73-62. El tercer lloc ha estat per a la Unió Manresana i el quart per al CB Martorell, que ha fet un bon paper, tot i no jugar a preferent com la resta dels seus adversaris.

En femenina, les cornellanenques del Bàsquet Almeda han alçat la copa després de derrotar el València Bàsquet 43-68. El Club Natació Sabadell s’ha fet amb la tercera plaça i el Joventut de Badalona ha quedat en la darrera posició.

Pol Fernández del CB Cornellà ha estat reconegut com a millor jugador del torneig, mentre que Carla Moreno de l’Almeda ha estat la MVP (Most Valuable Player) femenina.

“El torneig és tota una tradició dins el nostre club. Actualment, no tenim cap equip cadet a preferent però el nostre objectiu és portar bàsquet d’alt nivell a casa nostra i que tothom el pugui veure i gaudir”, ha expressat Montse Fonollà, vicepresidenta del CB Martorell.

Montse Fonollà, vicepresidenta CB Martorell

La vicepresidenta ha destacat la participació dels nois del Martorell després de dos anys sense jugar-hi i la presència per primer cop al campionat d’un club de fora de Catalunya: el València Bàsquet en categoria femenina.