Dos martorellencs brillen en els primers èxits de l’esport base blaugrana

1531

El cap de setmana per a dos conjunts de futbol femení i handbol base ha tingut dos noms propis de casa nostra. Laia Martret i Pol Sánchez s’han endut els primers títols del curs en dues competicions diferents. Per una banda, un torneig internacional; de l’altra, la MiniCopa d’handbol que ha tingut lloc de manera paral·lela a la Copa absoluta ASOBAL.

Laia Martret s’ha proclamat campiona de l’International Champions Cup a Florida, als Estats Units, amb un combinat cadet i infantil del FC Barcelona. Martret, que enguany milita al juvenil blaugrana, s’ha adjudicat la primera plaça en una final plàcida davant les amfitriones, el Players Development Academy (0-2). A la fase prèvia, van derrotar l’ICC Midwest per 1 a 2 i els Heat de Nevada, amb el mateix resultat, tot i que van perdre davant el Paris Saint Germain (0-1). En la semifinal, van imposar-se a Los Angeles Slammers (1-0).

A l’estatal amb la selecció catalana

La martorellenca jugarà aquest cap de setmana el Campionat d’Espanya amb el combinat sub15 dins la cita estatal de seleccions, que tindrà lloc a Lezama, a Bilbao. Els rivals de les catalanes seran Galícia (divendres), i el País Basc, dissabte.

I en handbol, el martorellenc Pol Sánchez, que milita al cadet A del FC Barcelona, ja té la primera medalla de la temporada. Coincidint amb la disputa de la Copa Asobal absoluta, es va celebrar la MiniCopa a Valladolid, en aquest cas en categoria cadet. El conjunt entrenat per Jordi Jodar va imposar-se a la final a l’Atlético Valladolid (27-16), després de superar l’Hand Vall de Valladolid i el Bidasoa, per 37-12 i 43-16, respectivament.

Títol patit en la semifinal

En el darrer partit abans de la gran final, i emparellats amb l’Ademar de Lleó, els blaugrana van remuntar un resultat advers i van guanyar-se l’accés a la final amb el definitiu 31 a 26. Sánchez s’ha endut el primer títol de la temporada i la que suposa la vuitena MiniCopa de les dotze edicions que s’han celebrat d’aquesta competició.