Dotzena plaça per a l’equip de veterans i màster del CN Martorell al Beach Polo

680

El combinat de veterans i màster del Club Natació Martorell que ha pres part al Beach Polo ha tancat la seva participació en la dotzena posició, sobre un total de 19 conjunts. Els martorellencs han quedat una plaça per sota de la que van aconseguir el curs passat, quan van ser onzens en el seu debut en aquest torneig.

En la primera fase, els martorellencs van topar amb dues derrotes davant el Happy Hippo Hungary (15-6) i el BIWPA Team (17-7). En la segona jornada van aconseguir els primers resultats en positiu, contra el Biosatires Remix (25-15), però van tornar a caure, en aquest cas davant el Pont de Claix.

A la lluita pel novè lloc

Les tres derrotes de la fase de grups va dur els martorellencs a disputar la banda del quadre per determinar la classificació de la novena a la dotzena plaça. Amb un triomf ajustat, van mantenir-se amb vida, però dues derrotes (15-3 i 17-6) va deixar el combinat del CN Martorell en la dotzena plaça.

Per a un dels jugadors de l’equip, Miguel Molina, el torneig va ser molt complet i van tornar a tenir una bona experiència, com el curs passat.

Miguel Molina, jugador CN Martorell

La dotzena plaça a la classificació general i la segona a la categoria màster ha satisfet les expectatives dels martorellencs, que admeten l’alta exigència de la cita internacional.

Miguel Molina, jugador CN Martorell

Els martorellencs no descarten repetir el curs vinent, el que serà la quarta edició del torneig internacional, la tercera per a ells.