Dues derrotes i un empat per al CF Martorell i el Sala 5 en la primera jornada del 2017

861

La primera jornada del 2017 ha acabat amb un empat i dues derrotes per als equips que han tornat a la competició oficial aquest cap de setmana. es tracta del primer equip i el filial del Club de Futbol Martorell i el primer equip del Sala 5 Martorell. Els blanc-i-vermells van aconseguir una derrota i un empat, respectivament, mentre que el Sala 5 va tornar a perdre i s’enfonsa en els llocs de descens.

Pel que fa al primer equip del CF Martorell, els d’Íñigo Irisarri van perdre per 4 a 2 al camp del Júnior, el quart classificat del grup 3 de Segona Catalana. El gol inicial d’Albert Serrats va ser insuficient pel hat-trick del local Abu. Fins al minut 73, el resultat era de 2 a 2, però els dos darrers gols santcugatencs van segellar el triomf. Aquesta derrota situa els martorellencs en quinzena posició, amb 17 punts.

El filial del CF Martorell va sumar un empat a 1 davant l’UE Torrelles al CE Torrent de Llops. Ernest Prats va avançar el Torrelles, però Ramón Requena va empatar el partit abans del descans. Els martorellencs comptarien amb una opció per avançar-se al marcador, a dos minuts per al final, però van errar un penal i el partit va acabar amb empat a 1.

El Sala 5, enfonsat

Derrota del primer equip del Sala5 Martorell contra el CN Sabadell. Els vallesans van avançar-se per 0 a 2 a la primera part, amb gols de Pep i Lorenzo. A la represa, els conjunt visitant posava el 0 a 3, però el Sala 5 va reaccionar. Dues dianes de Marc Godall i Malik van escurçar distàncies, tot i que sense sort per empatar el partit. Els vermells són tretzens, amb 14 punts.

Dos amistosos de preparació

De la seva banda, el primer equip del Club Bàsquet Martorell i del Club Handbol Martorell van disputar dos partits amistosos abans de la seva tornada a la competició. Els blaus van imposar-se per 73 a 64 al CB Valls, ahir al migdia, mentre que els groc-i-negres van perdre per 34 a 26 a la pista del CH Igualada.