Dues medalles i una mínima per a l’estatal, el premi dels 10 nedadors del CN Martorell al Campionat d’Hivern

582
CN Martorell
CN Martorell

Una desena de nedadors del Club Natació Martorell ha pres part al Campionat d’Hivern de categoria infantil-júnior que ha tingut lloc a Sabadell, del 14 al 17 de desembre. Martí Ezcurra, amb dues medalles i la marca mínima per al Campionat d’Espanya d’Hivern, ha estat el nedador més destacat de la primera gran cita de la temporada.

La braça ha estat l’estil en què l’equip del CN Martorell ha obtingut més premis. Martí Ezcurra s’ha penjat la medalla de plata en els 50 metres braça gràcies a un temps de 32,98. En els 100 metres braça, ha trepitjat el tercer calaix en 1:12,72. Aquesta marca l’ha permès certificar la mínima per al Campionat d’Espanya, que se celebrarà a Gijón del 14 al 17 de març. En la prova dels 200 metres braça, Ezcurra ha estat vuitè (2:42,24) i no tanca l’opció de ser a l’estatal també en aquesta prova.

Ismael Abolafia ha pres part en les proves de 50, 100 i 200 metres braça; Aldier Berdayes en 200 i 400 metres lliures, i 50 i 100 metres esquena; i Manel Monsech en 50 i 200 metres lliures, i 50, 100 i 200 metres esquena. Tots ells han millorat les seves marques personals. De fet, de les 36 proves en què han nedat els martorellencs, en 20 s’han millorat els temps amb què hi arribaven.

Pes al femení

L’equip infantil-júnior del CN Martorell ha comptat amb la presència de quatre nedadores que, a banda de les proves individuals, també han estat presents en les de relleus. Lucía Gómez, amb 11 proves (vuit d’individuals i tres de relleus) ha estat la nedadora amb més participació a Sabadell. Carla Cardona i Aida Sánchez han reforçat l’equip de relleus, i Noa Vizcaíno ha completat el seu campionat amb les proves grupals.

L’entitat ha nedat en sis relleus, tres de masculins i tres de femenins. El 4×100 estils masculí ha estat històric, i és que des de feia 15 anys que el CN Martorell no prenia part en aquesta prova. La responsable de la secció de natació del CN Martorell, Irina Barceló, ha destacat la importància que té per al club participar-hi amb un equip de 10 nedadors.

Irina Barceló, responsable secció natació CN Martorell

El Club Natació Martorell entregarà demà divendres, a les 18.00h a El Progrés, els premis del Trofeu Massana i prepara un stage a Puigcerdà, per entrenar amb alçada, els propers 2, 3, 4 i 5 de gener.