Dues medalles i una quarta plaça per als vuit martorellencs en el Campionat Comarcal de futbol sala

1137

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Blanes el Campionat Comarcal de seleccions de futbol sala base. Durant dos dies, vuit jugadors d’equips martorellencs han pres part en la primera gran cita del curs. En tres categories diferents, els jugadors d’equips de la Unió Futbol Sala Martorell i del Sala5 Martorell han estat molt a prop dels primers llocs i s’emporten dues medalles cap a casa.

En categoria benjamí, Marc Nuño, Ares Villatobas i Martín Vicente, integrants de la Unió futbol Sala Martorell, han aconseguit la millor qualificació dels campionats, una medalla de plata. Els martorellencs van guanyar els dos partits de la fase prèvia: 6 a 5 contra Lleida i 2 a 6 davant la Catalunya Central. En la semifinal, van guanyar a Girona (8-5), un triomf que els va suposar un lloc a la gran final. En el darrer partit de la competició, la selecció del Baix Llobregat va perdre contra el Barcelonès Nord (2-9).

Campionat Comarcal Blanes (FCF)

En infantil, Pol Esteban i Pol Chenovart, de la Unió Futbol Sala Martorell, s’han endut una medalla de bronze cap a casa. En la fase prèvia, van guanyar els dos primers partits, 12 a 0 contra Lleida i 2 a 4 contra la Catalunya Central. En la semifinal,  tot i empatar a 3 davant el Barcelonès Centre, la tanda de penals va eliminar de la final als martorellencs. Però en el partit pel tercer i el quart lloc van superar el Barcelonès Nord (6-3) i van segellar la medalla de bronze en el campionat comarcal de seleccions.

A un pas de la tercera medalla

En categoria cadet, el Sala5 Martorell va tenir triple representació en forma de jugadors i d’entrenador. Mohamed Mohamdi, Ferran Pedregosa i Víctor Ramos, jugadors del cadet A vermell, van ser seleccionats per Víctor González, l’entrenador del primer equip del Sala5. Tots quatre s’han endut la quarta plaça del torneig celebrat a Blanes. En la primera fase del campionat comarcal, un empat a 2 contra Lleida i el triomf contra la Catalunya Central (0-2) els van obrir la porta a la semifinal. En l’últim partit abans de la final, van empatar a 1 davant el Barcelonès Centre, però van quedar fora de la final per la tanda de penals que van perdre per 3 a 4. En el partit pel tercer i quart lloc, el Barcelonès Nord va guanyar (2-3) i va privar els martorellencs d’endur-se medalla a Blanes.

El seleccionador cadet comarcal i entrenador del primer equip del Sala5 Martorell, Víctor González, valora el paper dels tres jugadors del cadet A del Sala5 a Blanes.