Dues victòries del CB Martorell i del CH Martorell els fan somriure a casa per primer cop aquest curs

800

El cap de setmana ha portat tres victòries clau en els equips martorellencs. Els primers equips del Club de Futbol Martorell, del Club Bàsquet Martorell i del Club Handbol Martorell han guanyat els seus compromisos i s’enduen el premi gros. En el cas del Club Bàsquet Martorell i del Club Handbol Martorell han estat les primeres victòries com a locals. Els blaus van imposar-se al CB Cornellà (81-69) mentre que els groc-i-negres, que van jugar divendres al vespre, van fer el mateix davant el GEIEG (31-25). En futbol, victòria del CF Martorell al camp de l’UD San Maure que els fa pujar a la segona plaça.

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va guanyar al Club Bàsquet Cornellà, 81 a 69, i encadrena dues victòries consecutives. L’estrena de Toni Olivares a la banqueta com a entrenador titular, després que Raul Laita hagi fitxat pel Club Bàsquet Vic, va ser amb triomf plàcid a casa.

En una primera meitat d’anades i vingudes, els martorellencs van mostrar-se còmodes en atac, eficients, i sense dubtes. El Cornellà va defensar-se amb una alternativa zonal, però els blaus no van acusar aquesta defensa i van obrir forat ben aviat. En la represa, els d’Olivares van mantenir-se per davant i tot i encaixar més en el quart període, van segellar el segon triomf consecutiu, el primer a casa del curs 2018-2019. El tècnic Toni Olivares va destacar la feina grupal com la clau d’una victòria que els manté cap amunt en la classificació.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

Els blaus són, ara, desens, amb un balanç de 2-5, i empaten amb el CB Cornellà i el Bàsquet Salou amb el mateix balanç de resultats.

S’estrenen després de quatre jornades

En handbol, triomf del primer equip del Club Handbol Martorell per 31 a 25 contra el GEIEG. Aquesta es la primera victòria dels groc-i-negres en les primeres 5 jornades. Els martorellencs van jugar divendres a la nit i ja coneixen el gust del primer triomf del curs.

El primer equip del Club de Futbol Martorell torna a ser segon a la taula, després del triomf a Sant Margarida de Montbui, contra el Sant Maure (1-2). Quan només passaven set minuts, els locals van trencar la porteria defensada per Marc Ollé. El Sant Maure s’avançava en una jugada aïllada, el que va obligar els blanc-i-vermells a remar per no tornar a casa amb les mans buïdes.

Isaac Santaeulària empatava a l’inici de la segona meitat, en una rematada de cap que sorprenia el porter anoienc. Amb l’1 a 1, l’equip de Nualart va prendre el control i va assumir el pes del partit. Tant que Abde va ser el protagonista del tram final. A 12 minuts per al final, el martorellenc transformava un penal que ell mateix provocava i capgirava el resultat.

Perden pistonada a domicili

En futbol sala, derrota del primer equip del Sala5 Martorell a la pista de la Penya Esplugues, 10 a 9. Dos gols dels locals Xavier Lindes i Aldo Fuster van obrir massa forat a només tres minuts per al final. Ponche va convertir el novè però va ser massa tard, només quedava un minut i els martorellencs no van poder puntuar a Esplugues. Ara, els de Víctor González són sisens a la taula, amb 13 punts.

I en futbol femení, derrota del primer equip del Club de Futbol Martorell davant el FC Levante Las Planas. L’àrbitre va decidir suspendre el partit al minut 83 per les contínues queixes dels aficionats. Aquest partit resta a l’espera de la resolució del comitè.