Duro, Espinal i Ibáñez són els guanyadors del III Concurs ThaoFoto Martorell 2015

384

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha lliurat aquesta tarda els premis del III Concurs de fotografia ThaoFoto Martorell 2015 a Bruno Duro López (categoria 0-3 anys), Ona Espinal Martínez (categoria 4-6 anys) i Aleix Ibáñez Estadella (categoria 7-12 anys). Enguany s’ha triplicat el nombre de participants respecte la darrera edició (27 fotografies).

L’Ajuntament de Martorell, a través de la regidoria de Salut, ha desvetllat els guanyadors del III Concurs de fotografia ThaoFoto Martorell 2015 en un acte al Centre Cultural. Aquest cop el lema era La temporada de l’activitat física lúdica Creixem a bon ritme mentre descansem!. En l’acte també hi ha assistit la regidora de Salut, Mercè Morera.

Fonollosa, qui ha format part del jurat dels premis, ha assegurat que “aquest programa Thao Salut ens està donant molt fruits com és, per exemple, aquest concurs. Les fotografies són fantàstiques i és una activitat que creix i que cada cop té més participants”.

Els premiats

En la categoria de 0-3 anys el guanyador ha estat Bruno Duro López, de dos anys d’edat, qui va presentar una fotografia amb el títol Esgotat després de pujar el Castell de Sant Jaume. En aquesta categoria hi ha hagut onze participants.

En la categoria de 4-6 anys la guanyadora ha estat Ona Espinal Martínez, de cinc anys d’edat, amb la fotografia Per continuar, cal descansar!, on es pot veure la participant descansant després de fer una activitat. En aquesta categoria hi ha hagut set participants.

En la categoria de 7-12 anys el guanyador ha estat Aleix Ibáñez Estadella, de set anys d’edat, amb la fotografia Descansant entre joc i joc, on s’observa com el participant s’atura una estona mentre juga. En aquesta categoria hi ha hagut vuit participants.

Fonollosa afegeix que “l’objectiu és fomentar entre les famílies de Martorell una alimentació saludable, que permeti als nostres infants reduir el risc d’adquirir malalties en el futur”.

Demostració de la cultura popular

El lliurament de premis ha estat el colofó de l’exhibició de balls i demostracions de la cultura popular i tradicional de Martorell amb la participació de la Colla Gegantera, els Capgrossos, Diables i Drac, Bastoners i la Secció Sardanista de Martorell. Els assistents han pogut degustar un berenar popular.

Tot seguit, la companyia Minimúsics ha presentat el seu espectacle ‘Petits prínceps’ a l’auditori del Centre Cultural. Tots els actes formen part de la programació de ‘La Màgia del Nadal’.