El 10è Cros Escolar del Martorell Atlètic registra un rècord d’inscrits amb 326 atletes

1236
10è Cros Escolar (Foto: Martorell Atlètic)
10è Cros Escolar (Foto: Martorell Atlètic)

Aquest passat diumenge, coincidint amb la Festa del Roser, el Complex Esportiu de Torrent de Llops va albergar el 10è Cros Escolar. La jornada esportiva va registrar un rècord d’inscrits, amb 326 atletes participants. La prova l’organitza el Martorell Atlètic Club (MAC), rep el suport de l’Ajuntament de Martorell i és alhora l’inici del XIè Campionat Escolar.

Satisfacció a l’entitat esportiva martorellenca per l’alta participació registrada, la més elevada de les 10 edicions. Un aspecte que el coordinador del MAC, Marc Caballero, considera com “un èxit de participació i un esdeveniment que permet també que molts nens s’acostin i provin de practicar l’atletisme, i que alhora ho facin a casa i a les nostres instal·lacions”.

Marc Caballero, coordinador del Martorell Atlètic

Els resultats

En categoria infantil, els guanyadors van ser Noa Cobos (amb un temps de 5,37 en un final molt disputat) i Ian Rozalén (amb 6,12). En cadet, es van imposar Èlia Cascalló (4,52) i Genís Bordalló (5,47). Mariona Perelló i Mohamed Yahya van ser els guanyadors de la categoria aleví amb un temps de 3,34 i 5,08, respectivament. En la categoria benjamí la Chorouk Elmetmary ho va fer en 3,41, i Ares Villatobas va acabar en primer lloc amb 3,16.

Les curses dels pre-benjamins van ser molt disputades fins al final. Berta Estebanez va guanyar amb un temps d’1,31 i Arnau Guiradó ho va fer amb una marca d’1,26. Tot seguit van córrer els més petits de tots, els nins. Amarachi Clenius va pujar al podi amb un temps d’1,23, i Rida Mighiss va ser primer en fer 1,13.

El cros el van tancar la cursa Open. Anna Orozco el va guanyar amb un temps de 10,27 i Lluis Casanova va imposar-se amb 8,36. Finalment, el Col·legi José Echegaray es va proclamar campió del 10è Cros Escolar 2017 sumant 58 punts, gràcies a obtenir sis primers llocs. El van seguir les escoles Juan Ramón Jiménez i Els Convents, amb 22 punts cadascuna.

Tots els resultats del 10è Cros Escolar, al web del Martorell Atlètic Club.