El 10è Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell obre inscripcions amb l’objectiu d’augmentar equips

372
8è Torneig Futbol Sala Inclusiu
8è Torneig Futbol Sala Inclusiu

El Club Social Punt de Trobada i el Sala5 Martorell han obert les inscripcions del 10è Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell, que enguany vol incrementar el nombre d’equips. La cita se celebrarà el 14 de setembre, de 9.30 a 19.00h, al Pavelló Esportiu de Can Cases. L’esdeveniment vol promoure la plena inclusió de persones amb algun problema de salut mental.

“Estem molt contents perquè fem 10 anys i és una fita que ens enorgulleix”, comenta l’educador del Club Social Punt de Trobada Roger Trilles. “Vam començar amb un torneig de barri, a la plaça Pere Teixiné, amb vuit equips i arribar als 10 anys és sorprenent, fins i tot per a nosaltres. Per això tenim ganes de fer una festa grossa. L’any passat vam tancar les inscripcions en només 10 dies, la qual cosa demostra l’interès per aquesta activitat”.

Roger Trilles, educador Club Social Punt de Trobada

El Torneig de Futbol Sala Vila de Martorell “vol crear un espai normalitzat per a la pràctica de l’esport, on tothom pugui jugar a futbol sala. Les persones amb problemes de salut mental no sempre tenen accés a la pràctica esportiva i, precisament, aquesta els reporta molts beneficis per al seu benestar”, confirma l’educador social.

Roger Trilles, educador Club Social Punt de Trobada

Aquest any, el torneig canvia d’ubicació, del Pavelló Esportiu Municipal al Pavelló Esportiu de Can Cases, “perquè tenim la intenció de créixer i convocar 24 equips, vuit més dels habituals, i fer servir les tres pistes que ens permet el nou equipament”, destaca Trilles.

Roger Trilles, educador Club Social Punt de Trobada

Els equips interessats han d’enviar un correu electrònic a l’adreça torneigvilademartorell@gmail.com, indicant el nom de l’equip, el nombre de jugadors -4 jugadors de camp i un porter per a un mínim de 5 participants- i els números dels seus documents nacionals d’identitat. Hauran de tenir més de 16 anys i portar la seva pròpia equipació.

10è Torneig Futbol Sala Vila de Martorell
10è Torneig Futbol Sala Vila de Martorell