El 21è Festival benèfic de la Fundació Arc de Sant Martí aconsegueix recollir 15.500 euros

429

La Fundació Arc de Sant Martí va aconseguir recaptar 15.500 euros amb la 21a edició del seu festival benèfic, que va tenir lloc divendres passat a El Progrés. Usuaris i familiars van pujar a l’escenari per interpretar diferents versions dels èxits de l’estiu. Els diners aconseguits amb l’entrada, els donatius i la tómbola regal es destinaran al futur projecte de residència.

Durant l’esdeveniment, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, va destacar la feina que fa la Fundació Arc de Sant Martí: “sou una gran família que demostra la implicació per incloure els nois i noies en la societat. Els països que volen estar en la Champions dels països han de tenir com a prioritat ajudar les persones que més ho necessiten. L’Ajuntament de Martorell ho té molt interioritzat, per això us ajudarem a fer realitat el vostre projecte de residència”.

La presidenta de la Fundació Arc de Sant Martí, Juani González, va dir: “som afortunats de reunir-nos amb les persones que creuen en els nostres projectes i en un futur millor per a les persones amb discapacitat. Avui oblidem les nombroses dificultats, la lluita per aconseguir un lloc en la societat i la igualtat d’oportunitats per als nostres fills. Saber que comptem amb amics com vosaltres, ens dóna forces per seguir lluitant”.

La gerent de la Fundació Arc de Sant Martí, Rosa Cadenas, va recordar que “amb els diners recaptats amb la gala, aconseguim fons per fer realitat el futur projecte de construcció d’una residència, amb una quarantena de places, annexa a l’actual Centre d’atenció diürna. Contribuïm a avançar en els projectes que tenim vers les persones amb discapacitat intel·lectual per tal de facilitar-los la seva inclusió social, la participació a la comunitat i la defensa dels seus drets”.

Quince años, La chica yeyé, Un rayo de sol, Help, El bimbó, My baker, El sur, Gloria, Don Diablo, Bailando, Mamma Maria, El chiringuito, La barbacoa, El tiburón, La Macarena, La bomba i We are the world, van ser els èxits que els usuaris i familiars de l’Arc de Sant Martí van versionar al festival, que va comptar amb la direcció artística de Beni Martos.

Un dels punts d’atenció de la vetllada ha estat la gran tómbola regal amb uns 600 establiments col·laboradors i voluntaris de Martorell, Abrera, Esparreguera, Sant Esteve Sesrovires i Sant Andreu de la Barca. Entre els regals: samarretes del Barça, televisors, tablets o bicicletes.