El 29è Concurs de Fotografia de Muntanya, en marxa aquest diumenge en format virtual

358
28è Concurs de Fotografia de Muntanya de l'AEM
28è Concurs de Fotografia de Muntanya de l'AEM

L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) posa en marxa el 29è Concurs de Fotografia de Muntanya i Natura, que enguany es farà de manera telemàtica. Des d’aquest diumenge a les 12 de la nit, engega un termini de quinze dies per presentar les candidates a la nova plataforma aem.amartorell.com/participa. L’habitual votació popular per concedir 5 premis es farà a aem.amartorell.com/vota durant quinze dies, des del 19 de novembre.

El Concurs és obert a tothom a qui li agradi la fotografia, que podrà presentar una o dues imatges -color o blanc-i-negre- en format digital -jpg o jpeg- i de mida mínima de 2 MB. Caldrà adjuntar-les i omplir el formulari a la pàgina aem.amartorell.com/participa, que s’activarà des de la nit d’aquest diumenge a dilluns (00.00h) i fins el diumenge 15 de novembre a la mateixa hora.

El president de l’AEM, Xavi Tió recalca els terminis i que “s’admetran a concurs les 150 primeres imatges, per estricte ordre de recepció”. Després, a aem.amartorell.com/vota, tothom qui vulgui podrà votar entre les concursants, atorgant 3, 2 i 1 punts. I destaca que “també caldrà omplir un formulari bàsic, ja que s’optarà a guanyar el premi del jurat”.

Xavi Tió, president de l'AEM

Aquest premi popular es decidirà per sorteig el 4 de desembre -si les circumstàncies ho fan possible, a la seu del local, al Pavelló Esportiu Municipal, a les 21.00h-. Consistirà en una samarreta i uns mitjons tècnics i uns pals de trekking.

Xavi Tió, president de l'AEM

Els quatre premis originaris tindran la mateixa dotació d’anys anteriors. El primer consistirà en 250 euros en material fotogràfic a l’establiment Fotoprix; el segon, en un joc de motxilla, aïllant i val de 50 euros a Base Sayas; el tercer serà un val de 50 euros a Bio Bio Espai Natural. El premi especial sortides AEM serà un pòster en paper fotogràfic sobre foam de 50x100cm a Còpies Martorell.

Xavi Tió, president de l'AEM

Les puntuacions finals i els guanyadors es publicitaran al nou web de l’entitat aem.amartorell.com, així com a les seves xarxes socials (Facebook i Twitter). L’entitat es posarà en contacte amb els guanyadors per a la recollida dels premis.