El 2n Trial del Roser del Micorella vol superar les vuitanta inscripcions de l’any passat

1020
Motoclub Micorella. Trial del Roser
Motoclub Micorella

El Motor Club Micorella ultima els detalls del 2n Trial del Roser, que se celebrarà aquest diumenge, 24 de setembre, al matí a l’entorn de la nostra població. La cita és la setena prova anual inclosa dins del Campionat de Trials Socials del Bages, i l’entitat s’encarrega de posar a punt els 7 circuits a les vessants de la serra de l’Ataix i Les Torretes. L’organització espera superar la vuitantena de participants de l’any passat.

Martorell torna a formar part del calendari de proves del Campionat de Trials Socials del Bages que organitza el Moto Club Manresa, una cita composada de 10 jornades, que es reparteixen amb una periodicitat mensual al llarg de l’any excepte els mesos de juliol i agost. Totes elles, a excepció de Martorell, se celebren a diferents punts de la comarca bagenca.

7 zones i 4 nivells de dificultat

Toni Grau, membre del Micorella, explica que “l’entitat va tornar a demanar al Moto Club Manresa d’incloure una de les proves del campionat i ens ho van concedir. La nostra tasca és la de preparar les zones, organitzar els camins i aplanar la sorra”.

Toni Grau, membre del Motoclub Micorella

Grau explica que “hi haurà dues zones de trial a la Roca Dreta, dues a Les Torretes, una a la serra de l’Ataix i dues al torrent proper al castell de Rocafort. Cadascuna tindrà 4 nivells de dificultat, que es marquen amb els colors groc, verd, blau i vermell, de menys a més”.

Toni Grau, membre del Motoclub Micorella

La cita començarà aquest diumenge, a les 08.30h, al voltant de l’Església de Santa Maria. El club espera “augmentar el número de participants de l’any passat, que va ser de 80. Del nostre club preveiem que en prenguin part 2 o 3”. També en l’àmbit competitiu, membres de l’entitat participen al llarg de l’any en proves de Bike Trial o Enduro, o el Campionat de Catalunya de Resistència de motos de velocitat.

L’Escola de Bike, una realitat

Una de les dedicacions principals del Micorella és l’Escola de Bike: “hi participen una trentena de nens, distribuïts en les classes dels dimecres i dissabtes”. Es celebren a les noves instal·lacions del Bike-Park de Martorell, al número 2 de l’avinguda del Comte de Llobregat. Una superficie de 1.420 metres quadrats per a la pràctica del bike trial i el BMX, que va ser inaugurada per l’Ajuntament de Martorell el passat 13 de maig, que és gratuïta, oberta tot l’any i que es distribueix en vuit zones.