El 36è torneig comarcal del Club Petanca Martorell reuneix més de 100 participants amb una alta presència martorellenca

942
Torneig comarcal CP Martorell
Torneig comarcal CP Martorell

El Club Petanca Martorell ha celebrat aquest matí la 36a edició del torneig comarcal a les pistes situades darrere l’estació Martorell Central de FGC i ho ha fet amb 54 parelles inscrites, un total de 108 jugadors i jugadores. A banda dels participants del club i de les poblacions veïnes del Baix Llobregat, també hi han estat presents parelles de Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Rubí, Barcelona o Igualada. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Miriam Riera, han estat presents en l’entrega de premis als guanyadors.

El canvi d’ubicació des del Parc Forestal de Can Cases a les pistes del club ha afavorit el torneig. Tot i l’amenaça de la pluja des de primera hora del matí, els jugadors han pogut utilitzar les pistes del CP Martorell i les instal·lacions adjacents per acollir totes les partides. El sistema de competició que s’ha seguit en aquest torneig ha assegurat, com a mínim, tres partides per a cada dupleta. Amb sis boles per parella, la primera ronda s’ha jugat per temps, per evitar que el torneig s’allargués en excès. A partir de la segona fase, les partides han estat a 13 punts, i la primera parella en assolir aquesta xifra superava aquesta ronda. A la fase final hi han arribat les quatre millors parelles. Els guanyadors del torneig han estat Jose i Edgar, per davant de Jordi i Jose, Pepelu i Berni i Laguna i Jesús.

Alta presència martorellenca

Pel que fa als jugadors del CP Martorell, pràcticament els 50 jugadors de la lliga regular hi han pres part, en el torneig. A més, les parelles femenines, que enguany compleixen 25 anys a la lliga, també hi han estat presents. Unes 18 parelles de les 54 que han jugat la 36a edició del torneig han tingut segell martorellenc.