Artesania, productes de segona mà i reciclats, aquest diumenge al 4t Mercabros

831
Mercabros
Mercabros

La plaça del Llobregat de barri de Can Bros de Martorell acollirà aquest diumenge el 4t Mercabros, el mercat d’articles de segona mà i d’artesania. Entre les 10.00 i les 14.00h, els visitants hi trobaran parades de roba, complements, objectes de regal, joguines, llibres i còmics, mobles i artesania de tot tipus.

El 4t Mercabros torna amb força amb més d’una vintena d’estands. L’organització demana que els productes siguin “reciclats, de segona mà o artesanals”, detalla Conxita Garrigó, responsable del Mercabros. Al voltant de la plaça central, es muntaran taules “amb peces de roba, articles de col·leccionisme com ara trens, soldadets de plom o nines, objectes de regal com ara ventalls, o bosses i també mobles”, apunta.

Conxita Garrigó, organitzadora Mercabros

L’associació de veïns de Can Bros instal·larà de nou un servei de bar, però en aquesta ocasió “s’hi faran entrepans de pa amb tomàquet i botifarra, ja que ens ho havien demanat molts visitants en ocasions anteriors”, diu Garrigó. Així, tothom qui s’apropi al mercat podrà fer un mos, a més de prendre algun refresc o un cafè.

Conxita Garrigó, organitzadora Mercabros

Garrigó és una martorellenca que fa un parell d’anys va anar a viure a Can Bros. Se li va acudir organitzar el Mercabros per donar a conèixer el barri entre els martorellencs, ja que assegura que molta gent li preguntava on era. El mercat té, a més, una finalitat solidària, ja que Garrigó és voluntària de l’associació Catalunya Contra el Càncer i hi ven productes a benefici de l’entitat.

Conxita Garrigó, organitzadora Mercabros

El Mercabros “ha crescut molt pel que fa la participació de paradistes i visitants. Vam començar amb quatre parades i ara ja en passem la vintena”, comenta. Si tot va bé, espera recuperar la periodicitat mensual del mercat, un diumenge al matí i sempre cap a finals de mes.