El 5è Dictat Català de Martorell se celebrarà el proper 11 d’abril a la Biblioteca

782
4t Dictat Català Martorell

El Servei Local de Català de Martorell i l’Ajuntament de Martorell han convocat per al dijous, 11 d’abril, a les 19.00h, la 5a edició del Dictat Català. Aquesta activitat cultural es proposa a la població com un concurs per esbrinar qui és capaç d’escriure un text amb les mínimes errades ortogràfiques possibles.

L’acte servirà de preàmbul a la celebració de Sant Jordi i s’emmarca en l’Any Teresa Pàmies, per la qual cosa el text que es dictarà pertany al llibre Testament a Praga d’aquesta autora. Es tornarà a dur a terme a la sala d’actes de la Biblioteca Martorell, a l’avinguda de les Mancomunitats Comarcals, 13.

Hi ha 15 premis, el primer dels quals, per al guanyador, és una tauleta tàctil. També hi ha subscripcions anuals gratuïtes a revistes de l’APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català). L’alumne dels cursos de català per a adults del Servei Local de Català de Martorell que tingui menys errades també rep dos premis: un exemplar del Diccionari de la llengua catalana, de l’Institut d’Estudis Catalans i una subscripció a una revista de l’APPEC.

Així mateix hi ha cinc premis a la participació que se sortejaran entre tots els participants: un lot de llibres aportat per la Fundació Francesc Pujols, un lot de llibres aportat per l’editorial Adesiara i tres bosses de la Nau#2 de Ca n’Oliveres, cadascuna amb dos abonaments per a concerts en aquest equipament cultural.

El 5è Dictat Català de Martorell compta, a més, amb la col·laboració de Ràdio Martorell, de la Fundació Francesc Pujols, de l’editorial Adesiara i de la secció local d’Òmnium Cultural, que convidarà a coca i cava després del dictat. Consulteu les bases en aquest enllaç.