El 5è Martocoral comptarà amb la participació d’un centenar de cantaires aquest diumenge

373

Més d’un centenar de cantaires participaran diumenge, a les 12.30h, al 5è Martocoral a la plaça de l’Església. L’esdeveniment comptarà amb les actuacions de la Coral del Barri Rosanes, la Coral de l’Escola Municipal de Música, la Coral El Progrés, la Coral Harmonia i el Cor Solvin-Inovyn. La presentació anirà a càrrec de l’Aula de Teatre de Martorell.

El Cor Infantil i Jove de l’Escola Municipal de Música cantarà Bosc endins, un cànon adaptat per Joaquim Maideu, Que tinguem sort, de Lluís Llach, i L’Ametller, de Josep Oller i Sabaté amb lletra de Joan Maragall. La Coral de Rosanes oferirà Las Mañanitas i Els Goigs de Sant Jordi; la Coral Harmonia cantarà la cançó africana Bahana i El cant de la sardana. El Cor Solvin-Inovyn interpretarà el Va pensiero de Verdi i El Pirineu; mentre que La Coral d’El Progrés cantarà Signore delle cime i Cançó de bres per a una princesa negra.

El recital clourà, com ja és tradicional, amb una cantada conjunta de la peça El Rossinyol. Els alumnes de l’Aula de Teatre de Martorell, Andreu López i Andrea Ruiz, faran de mestres de cerimònia, donant pas a les actuacions de les cinc corals participants.