El 7 de maig s’obrirà el procés de preinscripció i matriculació de les llars d’infants municipals

347

El proper 7 de maig s’obrirà el procés de preinscripció i matriculació de les llars d’infants municipals. La presentació de sol·licituds serà del 7 al 18 de maig, la publicació de les llistes d’admesos, el 6 de juny i el període de matriculació a partir del 7 de juny.

Les preinscripcions s’han de fer a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), al Complex Educatiu (c. Josep Tarradellas, 11). Els dilluns, de 9.15 a 18 h; dimarts, de 9.15 a 13 h; dimecres, de 9.15 a 15 h; dijous, de 15 a 18 h i divendres, de 9.15 a 13 h.

Documentació per a la preinscripció
Els pares i mares que vulguin inscriure els seus fills a les llars d’infants municipals hauran de presentar la documentació següent a l’hora de fer la preinscripció: sol·licitud de preinscripció que us facilitaran al despatx de l’OME, a qualsevol centre docent o a www.gencat.cat; l’original i fotocòpia del DNI, passaport o altres documents d’identitat del pare i la mare o tutors; l’original o fotocòpia del Llibre de Família (titulars i fill a escolaritzar) o altres documents relatius a la filiació; l’original o fotocòpia del TIS (targeta individual sanitària); l’original i fotocòpia del full de revisions del nen sa i l’original i fotocòpia del carnet de vacunacions de l’alumne/a.

Jornades de portes obertes
Les llars d’infants municipals faran un seguit de jornades de portes obertes del 2 al 4 de maig i les visites són les següents: Pont d’Estels (Torrent de Llops), el 2 de maig, a les 15.30 h; Les Torretes (Camí Fondo), el 3 de maig, a les 15.30 h; La Riu de Sons (la Vila), el 4 de maig, a les 15.30 h i la Pont del Diable (la Vila), qualsevol dia del 2 al 4 de maig, de 15 a 16.30 hores.

Descarrega’t la informació del procés de preinscripció i matriculació del curs 2012-2013

Descarrega’t el full de preinscripció a les llars d’infants municipals del curs 2012-2013