El barret, l’element que identificava Francesc Pujols, serà el fil conductor de la Festa Major d’agost

406

Una ‘Festa Major de barret’. Del 14 al 16 d’agost, Martorell sortirà al carrer per gaudir d’una festa que tindrà com a fil conductor els barrets de Francesc Pujols. Coincidint amb el 50è aniversari de la mort del filòsof de la Torre de les Hores, es convida a tothom a participar activament als actes amb un barret al cap.

Concurs i premis als millors barrets
El 15 d’agost, durant el ‘Barret Fest’ es premiaran els millors barrets. I per als més menuts, hi haurà un seguit d’activitats per jugar i construït barrets o es podran fer una fotografia a la passarel·la del barret.

En el programa de la Festa Major 2012 que es distribuirà a les bústies dels habitatges de Martorell s’hi podran veure més d’una cinquantena de gent diversa del municipi amb un barret. És una campanya d’animació que promouen les regidories de Cultura i Joventut. Les fotografies han estat fetes per la martorellenca Marta Fusalba.

Una festa més econòmica
D’altra banda, tot i la qualitat dels espectacles que s’ofereixen, el pressupost de la Festa Major s’ha rebaixat d’un 40 per cent respecte el de l’any passat. En els darrers dos anys, el cost de la Festa Major ha disminuït prop d’un 70 per cent. Els Amics de les Arts seran el plat fort musical d’una festa que concentrarà bona part de la programació al carrer de Josep Vilar.