El barri de Can Bros celebra el primer Mercat de Segona Mà, Artesania i Col·leccionisme

741

Aquest diumenge al matí ha tingut lloc la primera edició del Mercat de Segona Mà, Artesania i Col·leccionisme a Can Bros. Roba, complements, mobiliari, jocs tradicionals, electrodomèstics i altres antiguitats han estat els objectes principals que s’hi han posat a la venda. Durant tot el matí també hi ha hagut un servei de bar per a totes les persones que s’han apropat a la plaça del Llobregat i que han aprofitat per passar una estona al barri.

La idea de realitzar aquesta petita fira va sorgir de la Conxita Garrigó, veïna de Can Bros, que va pensar que era una bona manera de promocionar el barri i donar una oportunitat a tothom de Martorell que encara no el coneixia o l’havia visitat mai. En el seu cas, a més, tots els guanys aniran a parar a una organització benèfica. “La veritat és que m’ha sorprès perquè ha vingut molta gent”.

Conxita Garrigó, veïna de Can Bros

Després d’un any vivint a Can Bros, la Conxita és una veïna més del peculiar barri martorellenc, situat a una antiga fàbrica tèxtil del segle passat. Després d’aquesta satisfactòria primera edició del Mercat de Segona Mà, Artesania i Col·leccionisme, no descarta tornar a repetir l’experiència en un futur proper, amb l’objectiu que cada cop més persones visitin i coneguin Can Bros a fons.

Conxita Garrigó, veïna de Can Bros