El barri de Can Bros viu la seva festa major a ritme de música i trobades a la plaça

608

El barri de Can Bros encara la recta final de la seva festa major que coincidint amb la revetlla de Sant Joan ha vist com els seus carrers han sovintejat molts visitants. La música, el cercavila i els sopars marquen quatre dies de festa que serveix, sobretot, per retrobar a veïns i amics del barri. Aquest dissabte hi haurà una trobada de puntaires, una sardinada popular i una audició d’haveneres.

La festa va començar dijous amb una sopar amb motiu de la revetlla de Sant Joan que va comptar amb més d’un centenar d’assistents que van gaudir, posteriorment, del ball a la plaça del barri. Ahir, amb motiu de la festivitat de Sant Joan, els gegants de Can Bros van passejar-se durant el cercavila un cop va finalitzar la missa. Tot seguit va tenir lloc l’audició de sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa i un dinar de germanor amb més d’un centenar d’assistents, entre els quals, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa acompanyat per diferents regidors de l’equip de govern municipal.

La tarda de Sant Joan a Can Bros va ser bàsicament musical amb les actuacions del Trio Tro, el duo De Moda i una exhibició de les Country Girls, de Martorell. Aquest dissabte la festa continuarà amb una trobada de puntaires (18.00 h), una sardinada (21.00 h) i l’audició d’haveneres amb el grup Roques Blaves (22.45 h). El president de l’associació de veïns de Can Bros, Xavier Vila, explica que “la sardinada de dissabte hi ha 160 persones inscrites i és tot un èxit la convocatòria que estan tenint tots els actes. Són dies de gaudir amb els veïns i els visitants al barri, que són molts”.

La festa a Can Bros finalitzarà diumenge amb un campionat de futbolí i ping pong (18.00 h) i un sopar a la fresca (21.00 h).