El basar de les sorpreses és el clàssic que es podrà veure diumenge, 15 de desembre, 18.30h, al Cineclub de la Casa de Cultura. Una comèdia romàntica plena d’embolics dirigida l’any 1940 per Ernst i protagonitzada per James Stewart i Margaret Sullavan. Organitza l’associació Cinema del Diable, amb el suport de la Regidoria de Cultura, i l’entrada serà gratuïta.

Festes de Nadal: A Budapest, l’Alfred Kralik (James Stewart) i la Klara Novak (Margaret Sullavan) treballen a la mateixa botiga del Senyor Matuschek. Ella és una dependenta nouvinguda mentre que ell és el cap del personal de la botiga. Les seves relacions són aparentment cordials però, en la pràctica, no se suporten.

Curiosament, els dos han iniciat una relació per correu. El que escriu l’un és replicat per l’altre. El que no saben és que aquella persona que consideren la seva mitja taronja és, en realitat, l’odiós company de feina que tenen al costat.

Serà quan quedin en una cita romàntica que l’Alfred descobrirà que la seva enigmàtica enamorada és la Klara. Sense explicar-li la veritat, l’Alfred haurà ara de superar les barreres sentimentals de la Klara si vol que el vegi com el que realment és: el seu corresponsal secret. Així, haurà d’enfrontar-se a dos objectius: fer-li el millor regal de Nadal al Senyor Matuschek aconseguint la millor recaptació d’ingressos de la història de la botiga, i conquistar a la Klara per poder-li dir la veritat sobre l’anònim de les cartes.